Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlčany C opět bez bodu!


Branky


0

Ani na druhý pokus se nově vzniklému sedlčanskému týmu nepovedlo vybojovat body. V zápase dvou rozdílných poločasů se sice ve druhé půli rapidně zlepšil jejich výkon, ale z vytvořeného tlaku nakonec Sedlčany nic nevytěžily a připsaly si druhou prohru v řadě, tentokrát v poměru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Nové Vsi

Nová Ves B nastoupila v letošní sezoně k prvnímu domácímu utkání, hranému na hřišti v Malé Hraštici, kde B-tým Nové Vsi hraje po spojení s Malou Hrašticí své domácí zápasy. První poločas udával tempo hry především domácí tým. Šance si vytvářel hned od úvodu, několik jich však zůstalo nevyužitých. Proměnit vytvořenou šanci v gól se povedlo až ve 22. minutě a zasloužilo se o něj duo Ondřej Měchura - Lukáš Černý, první jmenovaný přesně nacentroval na Černého kopačku a ten bez problémů umístil míč do odkryté branky hostujícího brankáře Jana Ješuty.

Vedení vydrželo domácím lehce přes deset minut, domácí obrana nebyla dostatečně důrazná a míč se dostal na kopačky Františka Hofmana, který přesnou střelou zařídil vyrovnání. Nová Ves si však vedení jeeště do poločasu vzala zpátky, kombinaci Durdila s Holobradou zakončil tvrdou střelou k pravé tyči Josef Rákosník. Navýšit náskok mohl ješte v poslední minutě poločasu navýšit opět Lukáš Černý, který efektně přeloboval vybíhající brankáře Ješutu, míč však  těsně minul pravou tyč branky.

Sedlčany přidaly, na gól to ale nestačilo

V druhém poločase se hra otočila, tempo tentokráte určoval hlavně sedlčanský tým. Hosté zahrávali spoustu rohových kopů a standardních situací, ke vstřelení branky však nevedla žádná. Pozorná obrana šance hostů likvidovala a několik dobrých zákroků musel vytáhnout také „nouzový“ brankář Martin Jiráň. Přes veliký tlak hosté nedokázali skórovat a tak gólový účet utkání uzavřel v 91. minutě svým prvním gólem mezi dospělými Dominik Dvořák, kterého našel přihrávkou na levé straně Jakub Oktávec.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nová Ves B
Petr Plíva(trenér, TJ Sokol Nová Ves): „Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. Domácí byli lepšími v prvním a hosté ve druhém poločase. Je jen překvapením, že hosté nemají ani bod po dvou utkáních, ačkoli tým mají velmi kvalitní.“




Sestavy


TJ Sokol Nová Ves B
M. Jiráň [-] - R. Sojka [-] , J. Rákosník [-] , J. Pospíšil [-] , P. Plíva [-] , O. Měchura [-] , J. Listík [-] , M. Klement [-] , M. Holobrada [-] , L. Černý [-] , M. Durdil [-] (46. J. Oktávec [-] )

TJ Tatran Sedlčany C
J. Ješuta [-] - T. Brotánek [-] , J. Pospíšil [-] , O. Holan [-] (52. M. Petera [-] ) , J. Pešek [-] , F. Hofman [-] - M. Procházka [-] , V. Jindra [-] (46. F. Stibor [-] ) , M. Pecholt [-] , V. Novotný [-] - R. Šťovíček [-]

ŽK: 43. P. Plíva .
Místo: TJ Sokol Malá Hraštice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Krátký Miloš - ŠUPÁČEK Petr (N), SABON Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.