2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby na Mělnicku skončilo spravedlivou remízou


Branky


3

Každoročně přináší zápas mezi Tišicemi a Kostelcem zajímavou podívanou. Mezi oběma tými panuje rivalita, která je znát při každém jejich střetnutí. I tentokrát musel rozhodčí rozdat mnoho žlutých a klidnit emoce. Zápas nakonec skončil 2:2. Bod pro Tišice zachránil Toman.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu se nesl tradičně ve velmi vypjaté atmosféře. Jednalo se o tvrdé a vyhecované utkání. Rozhodčí musel tedy dost klidnit emoce, rozdal celkově sedm žlutých karet. Domácí nejvíce hrozili z rohových kopů, čehož využili a v 11. minutě je poslal do vedení Novák. O chvílí později vstřelil vyrovnávající gól Dvořák, který je novou posilou týmu. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:1.

 

 

Ve druhém poločase byla herní stránka obdobná. Šance byly na obou stranách. V 58. minutě se hosté dostali do vedení brankou Pazderky. Kostelec se snažil udržet výhru až do konce, nicméně naději jim v 87. minutě sebral tišický Toman, kdy šťastnou střelou přes obránce srovnal skóre zápasu. Konečný stav tedy byl 2:2. Utkání skončilo zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu



SK Labský Kostelec
Jaroslav Novák: Bohužel se delší dobu potýkáme s velkou marodkou. Věříme, že se již nepříjemnosti vybraly a naše hra se bude zlepšovat. Ačkoli jsme o vítězství přišli v úplném závěru, remíza je dle mého spravedlivým výsledkem.



Sestavy


TJ Sokol Tišice
F. Schneider [-] - O. Pokorný [-] , T. Brzoň [-] , J. Toman [-] , T. Prejzek [-] (65. M. Trédl [-] ) , J. Škoda [-] , P. Lauda [-] , M. Novák [-] , J. Šulc [-] (78. Š. Karlík [-] ) , J. Kozák [-] , M. Zeman [-]

SK Labský Kostelec
T. Pavlík [-] - M. Schreiber [-] , L. Chvátal [-] , F. Štáf [-] , A. Polyak [-] , O. Kokoška [-] - V. Hlavatý [-] (46. V. Polyak [-] ) , P. Toman [-] , L. Soukup [-] , D. Dvořák [-] - L. Pazderka [-] -

ŽK: 9. J. Šulc , 15. T. Prejzek , 61. M. Zeman - 41. O. Kokoška , 51. A. Polyak , 59. P. Toman , 81. L. Soukup , 90. L. Chvátal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HUFNÁGEL Lukáš - ŠMÍD Josef, POCHMAN Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Jareš

Expert: Lukáš Laksar
Tip experta: remíza

V derby a zároveň nejzajímavějším zápase kola cítím dělbu bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích