Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hladká výhra Sedlčan C v Dublovicích


0

Na poslední chvíli přeložené utkání mezi domácími Dublovicemi B a Sedlčany C bylo jasně v režii hostujícího celku, který nasázel Dublovicím 6 branek a mohl klidně přidat i další, kdyby nespálil několik dalších šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli střílel Dvořák

Utkání Dublovice B - Sedlčany C se původně mělo hrát už v neděli, jenže dublovičtí neměli v neděli k dispozici dosstatek hráčů a tak se na poslední chvíli se sedlčanským týmem dohodli na přeložení na pondělní termín. V pondělí byl svátek a tak Sedlčany proti přesunutí zápasu nic nenamítaly.

 

Zápas nabídl plno šancí a hrálo se, jak už sám výsledek napovídá, především na polovině Dublovic. V první půli překonal brankáře Davida Buriana dvakrát Jan Dvořák. Několik dalších šancí zahodil například Radek Šťovíček. Do kabin se tak šlo za stavu 0:2, který byl pro Dublovice ještě milosrdný, neboť Sedlčany si vytvářely spoustu šancí, jen jich tolik nedokázaly využít.

Vrbický dal v druhé půli hattrick

Zápas se hrál v poklidném tempu, bez zbytečných faulů a dramatických situací. Dublovice v jednostranném utkání nekladly téměř žádný odpor. I druhá půle tak, podobně jako ta první přinesla spoustu šancí Sedlčan. Střelecky výborně si ve druhé polovině zápasu vedl útočník Lukáš Vrbický, který vstřelil za půli hattrick. V dalších šancích opět neuspěl Radek Štovíček, který nemohl v zápase najít branku.

 

Výborně se také v utkání prezentoval Petr Sirotek, hráč dorosteneckého věku, který stačil oběhat celé hřiště a vždycky byl tam, kde ho bylo potřeba. Za svůj výkon si také vysloužil od svého trenéra pochvalu. V závěru už konečně seřídil správně mířidla Radek Šťovíček, který byl v zápase největším paličem a v 85. minutě přidal poslední gól do sítě Dublovic.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Sedlčany C
Josef Brotánek(vedoucí, TJ Tatran Sedlčany): „Jednalo se o jednostranné utkání, Dublovice nám nekladly žádný odpor a kdybychom naše další šance nespálily, mohl být rozdíl ve skóre mnohem vyšší. Příjemně mě překvapil počet diváků, kterých do Dublovic dorazilo zhruba 70, což velmi hezké číslo.“



Sestavy


TJ Sokol Dublovice B
D. Burian [-] - V. Kopka [-] (46. P. Vystyd [-] ) , J. Dvořák [-] , J. Pešek [-] , M. Dudek [-] (14. D. Šebek [-] ) - V. Filip [-] , A. Burian [-] , M. Procházka [-] (66. D. Dřevojan [-] ) - M. Demen [-] , D. Krůta [-] - M. Dudek [-] (46. R. Janoušek [-] )

TJ Tatran Sedlčany C
L. Mošnička [-] - F. Šťovíček [-] (55. F. Hofman [-] ) , J. Pospíšil [-] , T. Brotánek [-] (46. M. Petera [-] ) - J. Dvořák [-] , M. Pecholt [-] , P. Sirotek [-] , V. Jindra [-] - R. Kvěch [-] (55. D. Míka [-] ) , R. Šťovíček [-] , L. Vrbický [-]

Hráči zápasu: P. Sirotek , L. Vrbický .
Místo: Sokol Dublovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Krátký Miloš - VLÁSEK Jiří (N), MÍKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.