Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves B po neúspěchu opět navázala na vítěznou vlnu


Branky


0

Dva týmy ze špičky, které poslední zápasy nezvládly se postavily proti sobě v Malé Hraštici, kam přijela Prostřední Lhota, ješte nedávno neohrožený lídr soutěže, který ale minulá dvě kola klopýtl a na vítěznou vlnu se nevrátil ani proti Nové Vsi/Malé Hraštici B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali zodpovědně

 

Domácí tým, zřejmě poučen z dvou porážek v předešlých zápasech, vstoupil do utkání velmi zodpovědně a od úvodního hvizdu byl lepším týmem na hřišti. Z úvodního tlaku však nic nevytěžil a z ojedinělé šance se prosadil jejich soupeř, jmenovitě Zdeněk Hrdinka. Na vyrovnání se však nemuselo dlouho čekat a postral se o něj Petr Plíva, domácí kapitán, který se trefil hlavou.

 

Nová Ves stupňovala tlak, na druhé brance se nejvíce podílel svou chybou Filip Šusta, bývalý hráč Malé Hraštice. Ten si pod tlakem Miroslava Stupala vstřelil branku prakticky sám. Hosté dokázali srovnat ze sporné situace, kdy po rohovém kopu v nepřehledné situaci míč podle rozhodčího přešel brankovou čáru, i když domácí to viděli jinak.

Nová Ves kontrolovala hru

 

Nová Ves kontrolovala hru a vedení 3:2 ji zařídil Patrik Sabon po standardní situaci. Tečovaný míč trefil neštastně bránícího protihráče a skončil v síti Petra Přibyla. Branka to byla štastná, ale vedení zasloužené. Prostřední Lhota srovnala po nařízeném pokutovém kopu. Ve vápně fauloval Lukáš Listík a Patrik haniš se z penalty nemýlil.

 

Vyrovnaný stav vydržel devět minut, po rohovém kopu se po přihrávce Mullera prosadil střídající Jiří Listík. V závěru si hosté vyvinuli určitý tlak, Jednou musel dokonce obránce Nové Vsi zaskakovat  za brankáře na brankové čáře. Gól už ale nepadl a Nová Ves si připsala 3 body a dělí se o druhou příčku s Jesenicí, zattímco Prostřední Lhota padá tabulkou dolů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nová Ves B
Petr Plíva(trenér): „Asi by to nebyla spravedlivá remíza za celý vývoj utkání, ale co je ve fotbale spravedlivé, že? Jsme rádi, že náš tým po dvou nepřesvědčivých utkáních opět navázal na vítěznou vlnu. Snad nám to ještě vydrží.“




Sestavy


TJ Sokol Nová Ves B
M. Jiráň [-] - B. Křivonoska [-] (58. J. Listík [-] ) , M. Stupal [-] , P. Plíva [-] , P. Sabon [-] , M. Holobrada [-] , R. Muller [-] , L. Listík [-] , O. Fafejta [-] , M. Klement [-] , O. Měchura [-]

TJ Prostřední Lhota
P. Přibyl [-] - J. Moravec [-] , J. Diviš [-] , P. Haniš [-] , L. Chlasták [-] , J. Šťástka [-] , M. Rosypal [-] , Z. Hrdinka [-] , J. Kožíšek [-] , F. Šusta [-] , J. Haniš [-]

ŽK: 65. O. Fafejta .
Hráči zápasu: J. Diviš , Z. Hrdinka .
Místo: TJ Sokol Malá Hraštice. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Burian Michal - ŠUPÁČEK Petr (N), JIRÁŇ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.