2:3
(2:1)
42. T. Mazanec (p.)
80. M. Blažek
80. T. Mazanec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:30

25.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dosavadní lídr padl podruhé v sezoně. Csaplárova past opět zaklapla


Branky


13. J. Miskovič , 24. P. Ladra - 42. T. Mazanec (p.) , 80. M. Blažek , 80. T. Mazanec (p.)
3

Suverénní lídr Pražského přeboru TJ Spoje Praha nezvládl závěr zápasu a ztratil dvougólové vedení. Uhříněves je prvním týmem, který v této sezóně dokázal uspět na hřišti TJ Spoje Praha. Nicméně i po prohře TJ Spoje Praha má nadále čtrnáctibodové vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení domácích

V rámci sobotního kompletního 25. kola Pražského Teplarárenského přeboru čekal domácí TJ Spoje Praha zápas s SK Čechií Uhříněves. Domácí byli jasným favoritem zápasu a čekalo se jasnou výhru domácího celku. A od úvodních minut to tak také vypadalo i na hřišti. Domácí svého soupeře jasně přehrávali a měli hru pod kontrolou. Po několika náznaku se do šance dostal Jíří Miskovič a poslal TJ Spoje do vedení 1:0. To právě běžela třináctá minuta. Domácí stále pokračovali v aktivitě. O jedenáct minut později se prosadil domácí střelec Pavel Ladra, 2:0. Byla to jeho čtrnáctá branka v této sezóně. V pohodě hrající domácí měli další šance, které ale nedokázali proměnit. „Velká škoda, že jsme nedokázali vstřelit třetí branku. Šance jsme na to rozhodně měli," řekl po zápase domácí trenér. Hosté prakticky čtyřicet minut se do ničeho nedostal. Domácí hráči asi se již viděli v kabině. Ztrátou koncentrace se jim nevyplatila a po zbytečném faulu hosté dostali možnost kopat pokutový kop. Tu bezpečně proměnil Toby Mazanec a snížil na 2:1. Za stavu 2:1 pro domácí se šlo do kabin. 

Hosté kopali i druhou penaltu

V druhém poločase bylo k vidění stejný obrázek hry. Domácí útočili, hosté hrozili z brejku. Bohužel se na čtvrtou branku čekalo až do osmdesáté minuty. A byli to opět hosté, kteří opět dostali možnost zahrát pokutový kop. Nutno dodat, že penalta byla velmi sporná. Domácí se právem cítili ukřivděni, jelikož k žádnému kontaktu mezi hráči nedošlo. K penaltě se znovu postavil hostující útočník Toby Mazanec a podruhé srovnal skóre 2:2. Domácí tým tento průběhl úplně zaskočil. Hned po rozehrání zazmatkovali a  špatnou rozehrávkou nahráli soupeři do stoprocentní šance, kterou s přehledem zužitkoval hostující Martin Blažek 2:3. Během minuty tak otočil zápas, který se pro hosty nevyvíjel dobře. Domácí se museli obejít bez několik klíčových hráčů. I možná proto první jarní porážce nedokázali zabránit. Zápas skončil překvapivou výhrou Uhříněvsi a opět se potvrdila slavná Csaplárova past. Ještě na konci zápasu byl vyloučen domácí útočník Ivan Baisa.



Ohlasy k zápasu


TJ Spoje Praha
Fabio Leggeri trenér TJ Spoje Praha: Bohužel zápas ovlivnily dva faktory. První je ta, že jsme nedokázali třetí branku a ta druhá je velmi sporná penalta, která byla nařízena proti nám.




Sestavy


TJ Spoje Praha
P. Dočekal [-] - S. Lemák [-] , D. Tanchyk [-] (65. M. Janoševič [-] ) , L. Moravec [-] , T. Madej [-] , P. Ladra [-] (71. I. Yanakov [-] ) , I. Baisa [-] , D. Zhul [-] , M. Verner [-] , T. Bican [-] , J. Miskovič [-]

FC Čechie Uhříněves
D. Beránek [-] - M. Blažek [-] , A. Peterka [-] , H. Tran [-] , J. Chadim [-] , P. Študent [-] (68. R. Seniv [-] ) , M. Bobek [-] (75. H. Aust [-] ) , T. Mazanec [-] , T. Podvín [-] , M. Vaněk [-] , M. Vácha [-]

ŽK: 41. P. Dočekal , 73. J. Miskovič - 54. A. Peterka , 57. M. Blažek , 89. R. Seniv , 92. T. Mazanec .
Hráči zápasu: P. Ladra - M. Blažek , T. Mazanec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STRÁNSKÝ Ladislav - NEBÁZNIVÝ Jan, VONDRÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích