EXPERT TIP - 18.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 22.4.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jan Tafat

Jan Tafat je součástí týmu Žákava B a je v soutěži Plzeň-Jih okresní přebor už dlouhou dobu a své soupeře zná velice podrobně. Dnes vám ukážeme jeho tipy a vysvětlení, proč by mělo 18. kolo dopadnout podle jeho představ.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

Šlágr kola, souboj lídra se třetím celkem. Domácí jdou na jaře zatím stabilně krok po kroku za svým cílem, neztratili ani bod a naplno budou bodovat i tentokrát. Stod jim však nedá nic zadarmo, v posledních dvou utkáních má bilanci dvou výher a skóre 11:2, ale Spálené Poříčí využije domácího prostředí a vyhraje.

Tip experta: 2 25 - 8 - 67 %
Komentář experta:

Seč má na jaře fazonu, rozjela odvetnou část soutěže třemi výhrami v řadě, a i v minulém kole v zápase proti lídrovi tabulky ukázala ve druhé půli bojovné srdce a fotbalovou kvalitu. V Kasejovicích tak počtvrté na jaře vyhraje.

Tip experta: 1 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

Můj dům, můj hrad. Radkovice využijí výhodu domácího prostředí a zvítězí, doma prohrály v dosavadním průběhu soutěže zatím jen jednou s prvním Spáleným Poříčím, jinak si soupeři z Radkovic body nevozí. Na jaře porazily doma 4:0 Klášter a 6:1 Kasejovice.

Tip experta: 2 17 - 8 - 75 %
Komentář experta:

Domácí naposledy bodovali v říjnu ve Dvorci, nyní drží nelichotivou sérii osmi porážek v řadě a ta se natáhne na další utkání. Hradec má zkušený tým, vzpomene si na podzimní výhru 7:1 a odveze si z Kláštera tři body.

Tip experta: 2 25 - 17 - 58 %
Komentář experta:

Druhý Merklín je ve formě, na jaře třikrát zvítězil, naposledy vyhrál v přestřelce v Žákavé 5:3, hraje atraktivní útočný fotbal a zvítězí i v Chlumčanech. Na podzim je doma porazil 4:0 a umí na ně.

Tip experta: 2 50 - 17 - 33 %
Komentář experta:

Na podzim se hrál v Žákavé pěkný kombinační fotbal s vítězstvím domácích 2:1. Tentokráte to bude opět vyrovnané utkání s těsnou výhrou Žákavé.

Tip experta: 2 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

Dvorec vstoupil do jara výborně nachystaný, je zatím bodově stoprocentní, přestože měl na úvod těžký los (porazil Stod, Hradec a Merklín), porazí i Záluží a oplatí mu podzimní porážku 0:3.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Chovánek 6
2. Jiří Klik 6
3. Petr Karlík 6
4. Radek Šlejska 5
5. Radek Hruška 5
6. Tomáš Kutka 5
7. Jan Byron 4
8. Luboš Křesťan 4
9. Petr Byron 3
10. petr hruska 3
11. Venca Likeš 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.