Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Touškov vyprovodil Zruč pěti góly v druhém poločase


14

Touškov jednoznačně zvítězil nad Zručí 5-0. První poločas vůbec neodpovídal výslednému skóre a hra byla hodně vyrovnaná, Touškovu vyšel vstup do druhého poločasu a ke smůle hostů se ještě zranil jeden z klíčových hráčů. Domácí nakonec v druhé půlce vstřelili pět branek a podruhé za sebou vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vítěze nepřinesl

Ještě krátce před úvodním hvizdem nebylo jisté, jestli se utkání kvůli špatnému počasí uskuteční, ale rozhodčí nakonec rozhodl, že ano. Oba týmy vstoupily do utkání aktivně a v prvním poločase měly několik zajímavých šancí. Zhruba v polovině prvního poločasu se odhodlal ke střele hostující Hakr, k jeho smůle však skončila pěkně mířená dělovka pouze na spojnici. Ve 27. minutě se na straně Zruče nepříjemně zranil Mašek, kterého po střetu s protihráčem odvezla sanitka. (přejeme brzké uzdravení) Následně měl několik slibných šancí i Touškov, ale ve finální fázi si nepočínal přesně. 

Po přestávce domácí vstřelili hned 5 gólů

Touškovu se vydařil vstup do druhého poločasu, hned ve 47. minutě využil dobrého postavení Karbusický a přesným zakončením otevřel skóre zápasu. O 11 minut později to byl znovu domácí útočník, který přidal druhou branku. Zruč po přestávce hodně chybovala v obraně a domácí to okamžitě trestali. Touškov neslevil ze své aktivity a v 72. minutě přidal třetí branku Hodek. V 87. minutě dokončil hattrick Karbusický a korunoval tím skvělý individuální výkon. V 92. minutě se ještě trefil Fajer a upravil skóre na konečných 5-0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov
Marek Votípka, trenér: Jsem rád, že se utkání podařilo odehrát ve stanoveném termínu. Díky nepřízni počasí nebylo do poslední chvíle jisté, jestli bude hřiště způsobilé. Od začátku zápasu jsme si dokázali vytvořit brankové příležitosti, ale opět nám chyběl potřebný klid a i trocha štěstí. To nám přálo zhruba v polovině první půle, kdy se po střele hostujícího Hakra zatřásla spojnice naší branky a následná dorážka také gól nepřinesla. To byl zcela jistě klíčový moment. Nám pomohla přestávková pauza. Z kluků bylo cítit, že chtějí uspět. Rozebrali jsme malé drobnosti v naší hře. Úvod druhého poločasu nám vyšel náramně. Po dvou minutách nás do vedení poslal Ondra Karbusický. Hosté pak přišli o zraněného Hakra, otevřeli hru a my přidávali další góly. Kluci dnes podali týmový výkon. Nikdo nebyl slabinou, věřím, že nás vysoká výhra dostane do pohody. Těším se, až konečně budeme mít k dispozici velké hřiště k tréninku, pak budeme ještě silnější.

TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: První poločas jsme odehráli vyrovnanou partii a paradoxně jsme mohli jít i do vedení. V druhém poločase nás srážely chyby v obraně, které soupeř dokonale využil. Myslím, že výsledek je až moc krutý, ale Touškov vyhrál zaslouženě. Mrzí mě zranění našeho hráče. Kluky bych chtěl pochválit za bojovný výkon v prvním poločase. Bohužel v tom druhém už jsme nenavázali.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
F. Nedvěd [-] - Z. Rolko [-] , D. Fajer [-] , O. Karbusický [-] , A. Šimice [-] , J. Zahradník [-] (64. P. Foltýn [-] ) , L. Hodek [-] (77. P. Vyšata [-] ) , R. Voith [-] , M. Šiml [-] , F. Půta [-] , D. Trsek [-] (64. J. Popelka [-] )

TJ Zruč B
T. Würfl [-] - M. Kraus [-] , V. Mašek [-] (27. M. Hájek [-] ) , M. Hakr [-] (53. D. Vinárek [-] ) , L. Husník [-] , M. Mošna [-] (53. P. Mancl [-] ) , J. Motyčák [-] , M. Klail [-] , J. Štafl [-] , P. Riedl [-] , M. Špicl [-] (74. O. Vaňourek [-] )

ŽK: 42. O. Karbusický , 90. F. Půta - 34. J. Motyčák , 90. L. Husník .
Hráči zápasu: M. Šiml , O. Karbusický .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HEBR David - KRAUS Jan, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Adam Brýla
Tip experta: výhra domácích

Touškov je určitě v roli favorita a věřím, že toto utkání vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích