A. Žák 22.
1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan doma pouze remizoval a na jaře stále čeká na tři body


Branky


14

Slovan nedokázal zvítězit ani v třetím jarním zápase a doma proti Zbirohu pouze remizoval 1-1. Domácí šli do vedení ve 22. minutě, kdy se trefil Žák, Zbiroh ovšem dokázal rychle odpovědět a ve 29. minutě vyrovnal Pondělík. Ve zbytku zápasu už se diváci dalšího gólu nedočkali, a tak se mužstva rozešla smírně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodně

Úvod zápasu nabídl vyrovnanou podívanou, Zbiroh si dokázal vytvořit více nebezpečných šancí, ale byli to domácí, kteří šli ve 22. minutě do vedení. Přesný centr ze strany využil Žák a hlavou otevřel skóre utkání. Vedení Slovanu netrvalo dlouho, ve 29. minutě vystřelil z hranice vápna Pondělík a jeho krásný pokus skončil v levé šibenici. Ve zbytku prvního poločasu se oba týmy snažily přidat branku, ale jejich šance zůstaly nevyužity. Do kabin se šlo za remízového stavu. 

Druhý poločas ve znamení karet

V druhém poločase to byla hlavně přehlídka tvrdších soubojů, nedovolených zákroků a žlutých i červených karet. Herně bylo utkání nadále vyrovnané, ale ani jedno z mužstev si nedokázalo vypracovat vyložené šance. Poslední desetiminutovka už byla trochu vyhrocená a rozhodčí sáhl i pro červenou kartu, kterou obdržel po dvou žlutých hostující Radošovský. Slovan nevyhrál ani třetí utkání v řadě, ale v soutěži je stále na prvním místě s jednobodovým náskokem na druhý Touškov, Zbiroh je devátý. 



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Miroslav Cigler, hráč: Hráli jsme konečně na našem hřišti a chtěli jsme uhrát před vlastními fanoušky plný počet bodů. První poločas jsme se snažili být aktivní a to se nám povedlo, jelikož jsme z rohu skórovali. Bohužel jsme pak dostali gól na 1-1 a v samotném závěru, kdy byl soupeř oslaben, jsme bohužel další gól vsítit nedokázali. Teď už zbývá se soustředit na další zápas.

TJ Město Zbiroh
Zdeněk Dubček, hráč: Myslím si, že v prvním poločase jsme si vypracovali více nebezpečných šancí, ale byl to paradoxně soupeř, který šel po centru ze strany do vedení. My jsme dokázali vyrovnat po krásně ráně Tomáše Pondělíka a v závěru poločasu jsme měli i další příležitosti, které jsme ovšem neproměnili. Po přestávce bylo utkání vyrovnané a na hřišti se trochu přiostřilo, což mělo za následek rozdání několika karet na obou stranách. Řekl bych, že výsledná remíza je pro oba týmy zasloužená.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - F. Šmůla [-] (88. O. Ladislav [-] ) , D. Daniel [-] (74. K. Hranáč [-] ) , M. Ráb [-] , A. Žák [-] , P. Matula [-] , M. Koranda [-] , M. Cigler [-] , D. Dergachov [-] , O. Žák [-] (74. R. Čonka [-] ) , M. Makkai [-]

TJ Město Zbiroh
K. Kučera [-] - V. Ludvík [-] , L. Lojek [-] (77. P. Basl [-] ) , Z. Dubček [-] (74. T. Urx [-] ) , J. Sefzig [-] , T. Pondělík [-] , J. Huňáček [-] (88. S. Jaroš [-] ) , M. Fair [-] , M. Radošovský [-] , P. Chvojka [-] , M. Švehla [-]

ŽK: 82. M. Ráb , 84. A. Žák , 87. F. Šmůla - 49. M. Radošovský , 52. M. Švehla , 68. V. Ludvík , 79. P. Basl , 82. T. Urx . ČK: 84. M. Radošovský .
Hráči zápasu: T. Pondělík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sirový Václav - CIMICKÝ Filip, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Adam Brýla
Tip experta: výhra domácích

Slovan je kvalitní tým a určitě tento zápas doma zvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích