Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 15:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaký je rozdíl posledních dvou? Značný! Chodský Újezd nestačil na Bělou


Branky


9

Poslední Chodský Újezd na domácí půdě hostil Bělou nad Radbuzou. Celky z dolní části tabulky svedly v první půli poměrně vyrovnaný souboj, který se ale nakonec změnil v zajímavou přestřelku. Nic naplat- Bělá svého soupeře porazila jasně 4:7.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

První poločas utkání měl celkově velmi nečekaný průběh, který se zas tak často nevidí. START do utkání vlétl naprosto výborně, a vypracoval si také dobrý náskok. To vše ale ve finále přišlo v niveč, ale teď postupně. Jan Minařík se v utkání zapsal jako zcela první střelec, a v páté minutě tak poslal Bělou do vedení. Na tuto branku navázal ještě jednou, tentokrát v jedenadvacáté minutě, a hosté vedli o dvě branky. Tříbrankovou, na první pohled jistotu, obstaral Václav Landrgott.

V tento okamžik ale přišel velký zkrat hostujícího celku. Do konce první půle se Újezdu podařilo navrátit se do utkání! V pětatřicáté minutě snížil na rozdíl dvou branek Tomáš Trejbal a o dvě minuty později to bylo už jen o jeden jediný gól- tentokrát zásluhou Ladislava Pikla.

Domácí dotažení dokonal ve 44. minutě Martin Trejbal, a bylo vyrovnáno. Hosté se tak dokázaly vymanit z velkých nepříjemností, a dostat od fotbalové štěstěny druhou šanci.

START v druhé půli dominoval

V šatně Bělé muselo být o přestávce pěkně rušno, neboť právě hosté do druhé poloviny utkání vlétli naprosto nevídaným způsobem. Ve 46. minutě vrátil hostím vedení Jan Minařík, a vedení postupně navýšili Lukáš Hofmaister a Luboš Černý. Hosté tak vedli o tři branky.

Že už jste to jednou viděli? Ano, je to pravda. Tentokrát se už ale žádné velké drama nekonalo, Újezd sice zásluhou Petra Pikla snížil, utkání ale zakončil Dominik Frank, a bylo rozhodnuto.

Bělá si z Újezda odvezla velmi cennou výhru 7:4.



Sestavy


TJ Chodský Újezd
D. Maščák [-] - J. Klesa [-] (17. K. Bauer [-] ) , D. Fedorčák [-] , P. Opava [-] , D. Kuba [-] (65. P. Šiler [-] ) , L. Pikl ml. [-] , J. Zivčák [-] , T. Trejbal [-] (72. M. Founě [-] ) , P. Pikl [-] , M. Trejbal [-] , D. Lončík [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - L. Černý [-] , V. Landrgott [-] , P. Jarina [-] (75. P. Houda [-] ) , V. Iščenko [-] (70. K. Nový [-] ) , P. Horák [-] (8. A. Kuneš [-] ) , L. Hofmeister [-] , P. Gregorides [-] , D. Frank [-] , J. Minařík [-] , M. Černý [-]

ŽK: 48. M. Trejbal , 66. T. Trejbal - 58. M. Černý .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: Ruda Daniel - SLIVONĚ Radek (N), PLAŠIL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Dominik Síbr

Expert: Pavel Jarina
Tip experta: výhra hostů

Není o čem, body si odvezeme my.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů