Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 18:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

A máme vítěze! Kaznějov zvítězil nad Sušicí a na prvním místě předskočil Košutku


Branky


20

Kaznějov by se v případě výhry dostal na první pozici před Košutku, která měla toto kolo volný los. V cestě ji ale stála Sušice, která mohla pomýšlet na baráž. Spojení těžké pozice a těžkého soupeř vyústilo v porážku a na baráž si tak v Sušici museli nechat zajít chuť. Naopak v Kaznějově opět po týdnu slavili. Minulý týden jistotu postupu, nyní titul. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půl hodině hry byli lepší hostující hráči, kterým se ale šance spíše vyhýbaly. Do vedení se šťastně dostali domácí, když se po odkopu a chybě v sušické obraně prosadil Daniel Vinkler. Ve 22. minutě zakončil povedenou akci hostů Ondřej Míčka a bylo srovnáno. O chvíli později si domácí vzali vedení zpět. Znovu měl v gólu prsty Vinkler - tentokrát v roli faulovaného hráče. Nařízenou penaltu proměnil kapitán Jakub Vondráček a domácí znovu vedli. A jejich vedení bylo ve 32. minutě ještě vyšší. Byl to zápas Daniela Vinklera, který po půl hodině hry svým druhým gólem v zápase poslal domácí do vedení 3:1.

 

 

Ve druhé půli drželi míč na kopačkách hráči Sušice. Stejně jako na začátku prvního poločasu ale většího výsledku. Ten se dostavil až v 88. minutě, kdy snížil Pavel Kaltenbrunner. Na další gól už ale čas nezbyl, a tak Kaznějov zvítězil a může po týdnu znovo oslavovat - tentokrát titul.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlik, trenér: Poslední utkání sezóny a šance získat první místo. Motivace byla jasná a tou byly 3 body. V prvních 30 min. byli hosté herně jasně lepší, ale pro nás se naštěstí nedostávali do finální fáze. Nám se šťastně podařilo skórovat po dlouhém výkopu a chybě obrany se trefil Vinkler. O chvíli později hosté srovnali po pěkné kombinační akci. Jenže za dalších 5 min. se situace z našeho prvního gólu opakovala jen s tím rozdílem že Vinkler byl faulován a kopali jsme penaltu, kterou proměnil Jakub Vondráček. Od té chvíle již byla hra vyrovnaná a my jsme skórovali potřetí po pohledně křídelní akci. Druhou puli měli hosté územní převahu avšak bez výraznějších šancí. My jsme hrozili z brejků ovšem také bez efektu. Snižujíci druhou branku dala Sušice až v 90. minutě a nám se vítězství podařilo udržet. Hosté předvedli velmi dobrý fotbalový projev. Pro nás však byly důležité 3 body, které jsme získali a mohli jsme začít druhou část postupových oslav - tentokrát jako vítězové A třídy. Tímto chci poděkovat všem, kdo se na tomto úspěchu podíleli.




Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
R. Šašek [-] - D. Vinkler [-] (67. . Müller [-] ) , M. Tichý [-] (84. F. Fait [-] ) , J. Kopač [-] , J. Hyneš [-] (67. M. Polívka [-] ) , J. Vondráček [-] (90. O. Běhounek [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Kiss [-] , M. Vondráček [-] , D. Pojer [-] (46. R. Švátora [-] ) , V. Vašíček [-]

TJ Sušice
T. Blažek [-] - L. Hájek [-] , J. Kysilka [-] , M. Podlipský [-] (89. T. Marek [-] ) , O. Míčka [-] , T. Klíma [-] , J. Skála [-] , A. Vystrčil [-] (76. P. Kaltenbrunner [-] ) , L. Kodýdek [-] , P. Pechek [-] , A. Pivetz [-]

ŽK: 37. D. Vinkler , 54. J. Kopač - 89. M. Podlipský .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: Rada Aleš - NESVADBA Karel, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Jakub Körner
Tip experta: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza