3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice dvěma krásnými góly otočila zápas s Malesicemi a dál živí naději na baráž


Branky


21

V Sušici se hrálo to, kdo bude mít ještě teoretickou šanci na baráž. Zápas nakonec lépe, navzdory dvěma gólům hostujícího kapitána Legáta , zvládli domácí hrači, kteří tak pojedou bojovat o baráž na hřiště postupujícího Kaznějova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku zápasu byla ve všech směrech lepší Sušice, která se už v 6. minutě dostala po chybě hostujících hráčů při svém vhazování do vedení. O to se postaral Jan Skála. Pak ale začaly hrát i Malesice a brzy na to přišlo vyrovnání z kopačky kapitána Milana Legáta. Další góly navzdory dvěma nastřeleným tyčím za zády Faltuse nepadl, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

 

Malesice na začátku druhé půle dokázaly úspěšně navázat na půli první a zhruba po hodině hry vyústil závar před domácí brankou v gól na 1:2, o který se postaral znovu Milan Legát. Pak ale jako by se Malesice uspokojily hubený. náskokem a přestali hrát svůj fotbal. Sušice toho využila, tak jak se od takto zkušeného týmu čeká a v rychlém sledu se zásluhou bomby z přímého kopu Ondřeje Míčky, který napálil míč pod břevno z dobrých 25 metrů a neméně povedených nůžkách Jana Skály skóre otočila. Zbytek utkání už hráči domácího týmu v klidu dohráli 



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: V posledním domácím utkání jsme chtěli zvítězit a trochu si napravit reputaci a spravit si chuť, kdy jsme v posledních kolech propadli vysledkově. Ještě před úvodním hvizdem proběhla malá ceremonie, kdy se dostalo poděkování za dlouhou úspěšnou kariéru Marku Budilovi, který již předem avizoval ukončení aktivní hráčské kariéry. Domnívám se, že si zaslouží velké poděkování a uznání za jeho přístup a myslím, že nám všem bude chybět. Ale zpět k utkání. V předešlých zápasech naše hra nebyla špatná dokonce ve všech utkáních jsme byli dominantní, ale bohužel se nám nedaří střelecky a naopak dostáváme velmi jednoduché hloupé góly. Toho jsme se v utkání s Malesicemi chtěli vyvarovat proto došlo k jinému hernímu rozestavení. Důraz byl kladen na dobrou defenzivu kde na pozici šestky hrál Luboš Král a jeho úkol byl dostupovat otevřené prostory v defenzivě. Začátek nám vyšel velmi dobře když se podařilo uniknout z pravé strany Honzovi Skálovi a jednoduše přesná zakončil na 1:0. Tato branka nakopla soupeře, který začal velmi dobře a jednoduše kombinovat a v podstatě nás nutil pouze běhat bez balonu což pro nás bylo velmi náročné. Naopak pokud jsme získali míč tak naše kombinace skončila dříve než začala díky naší nepřesnosti. Z této nervozity dokázal soupeř v 17. minutě vyrovnat přestože se paradoxně dostal poprvé do naší šestnáctky. Po zbytek prvního poločasu jsme se nedokázali dostat do hry, kterou měli hráči Malesic stále pod kontrolou. V poločase jsme vystřídali tři hráče a našim cílem bylo soupeře více zatlačit a přehrát fyzicky. To se ihned projevilo na naší hře, začali jsme být více aktivní a postupem času jsme zatlačili soupeře na vlastní půlku. Ale jako již poněkolikáté v této sezóně přes náš větší tlak přišla branka do naší sítě, když se po rohovém kopu dostal soupeř do vedení. To nás však nezlomilo a dále jsme se tlačili do zakončení. Na pravé straně vytvořil velký tlak Kuba Štěch s Kýsou, když od nich létal jeden centr za druhým do pokutového území a brankář hostů několikrát podržel své spoluhráče. Na co byl však krátký byla dělovka Oji Míčky, který vyrovnal z 25 metrů z trestného kopu. O pár minut později vstřelil výstavní gól Honza Skála, který se pověsil do vzduchu a nůžkami se trefil přesně za tyč. Zbytek utkání se dohrál v naší režii, kdy jsme soupeře k vážnější situaci nepustili a tím jsme si došli pro vytoužené vítězství. Musím však vyzdvihnout výkon hráčů Malesic, kdy to byl jednoznačně nejlepší soupeř se kterým jsme hráli. Individuální kvalita hráčů, sebevědomí a fotbalovost byla na velmi vysoké úrovni. My jsme si vítězství doslova vydřeli. Velmi děkujeme domácím fanouškům za celoroční podporu a těšíme se na další sezónu. Dále děkujeme bafuňářům za celoroční domácí servis a všem dobrovolníkům, kteří se pod vedením Vaška Nauše starají o pořadateldkou činnost.

TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Myslím, že dnes to byl zápas, který se lidem mohl líbit. Padlo pět gólů a dvakrát se otočilo skóre. My jsme do zápasu vstoupili hodně vlažně a Sušice šla zaslouženě do vedení po naší chybě po autovém vhazování na jejich polovině hřiště. Po obdrženém gólů jsme se konečně dostali více do hry a myslím, že v prvním poločase jsme byli herně celkově lepším týmem, i když Sušice byla taky nebezpečná a dvakrát nastřelila tyč. Nám se ale podařilo po jedné akci dát gól, a tak se šlo do šaten za nerozhodného výsledku 1:1. Do druhé půle jsme vstoupili dobře a pokračovali jsme v naší kombinační hře. Vyústěním byl gól na 2:1 z našeho pohledu po závaru ve vápně. Po gólu se ale obrázek hry změnil a vypadli jsme z role. Sušice poslala do hry čerstvé síly a podařilo se jim nás zatlačit. Vcelku zaslouženě ze svého tlaku vytěžili 2 slepené góly a zápas tak otočili. Nám se přes veškerou snahu už znovu do hry dostat nepodařilo, a tak jsme dnes odjeli bohužel bez bodu.



Sestavy


TJ Sušice
F. Míček [-] - P. Pechek [-] (46. J. Štěch [-] ) , O. Míčka [-] (90. M. Podlipský [-] ) , A. Pivetz [-] , M. Budil [-] (46. T. Marek [-] ) , J. Skála [-] , J. Králík [-] , L. Král [-] , A. Vystrčil [-] (46. J. Kysilka [-] ) , L. Kodýdek [-] , T. Klíma [-] (66. L. Hájek [-] )

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - T. Kepka [-] , M. Potoček [-] , L. Kružík [-] , A. Boguševschi [-] (56. M. Krásný [-] ) , K. Schleis [-] , M. Maur [-] , T. Gita [-] , M. Legát [-] , P. Šmídl [-] , J. Havelka [-]

ŽK: 88. J. Štěch - 15. J. Havelka , 75. T. Gita , 81. M. Potoček , 88. P. Šmídl .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Stach Vladislav - STROLENÝ Petr, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Václav Duspiva
Tip experta: remíza

Ještě nikde jsem nedal remízu, tak jí dávám sem. Při nerozhodném stavu bych však divákům přál vyšší počet gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza