Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 16:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice půl hodiny před koncem vedly o 2 góly, nakonec odjíždějí s bůrem


24

Oba týmy se perou o nejpřednější pozice. Oba týmy mohou hrát příští sezónu krajský přebor. Míst zaručující přímý postup nebo baráž ale není tolik, a tak je třeba každý bod. Z tohoto zápasu mají všechny domácí, kteří půjdou do předposledního kola ze 3. místa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení se dostali hosté, když centr na zadní tyč zužitkoval přesnou střelou Václav Kuneš. Ve 25. minutě to bylo z pohledu domácích 0:2. Rohový kop rozehrál Čejka na Szedmáka, který nacentroval do předbrankového prostoru, kam si naběhl Pavel Grambal, jež dal hostům dvoubrankové vedení. 

Po gólu na 0:2 se hrálo vyrovnaně, šance byly na obou stranách. Gólu ale vždy zamezil buď zákrok gólmana nebo nepřesnost v zakončení.

Gólu se ale divácí do poločasu přeci jen dočkali. Po centru Malého hlavičkoval Havlíček. Toto zakončení ještě dokázal Moravec vyrazit. Na doraážku Mykoly Dibrivniye už byl ale krátký, a ten tak ve 45. minutě snížil.

 

 

 

Křimice vstoupily do druhého poločasu lépe. Domácí se do útoku přiliš netlačili, a tak se gólově připomněli hosté. V 53. minutě se po přihrávce Voleny prosadil Josef Kovačič a Křimice vedly 3:1. To ale bylo od hostů všechno. Po gólu na 1:3 se Křimice uspokojily a s myšlenkou, že už se nemůže nic stát, začaly hrát pasivně a čekali, co vymyslí soupeř. Ten vymyslel v 64. minutě snížení z kopačky Mykoly Dibrivnyie. V rychlém sledu pak utkání domácí otočili. V 75. minutě srovnal Jan Havlíček, minutu po něm dostal domácí do vedení krásnou střelou kapitán Marek Falout. Stejný hráč už v nastavení přidal gólovou pojistku. To už ale byli domácí v 10 lidech, dvě žluté a červenou totiž viděl střídající Mašek. Krátkou přesilovku tak hosté ke srovnání nevyužili, naopak inkasovali a souboj o důležité body tak ovládl Horšovský Týn.



Ohlasy k zápasu



FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Za 60 minut utkání musím náš tým pochválit, hráli jsme účelně a trpělivě. Dali jsme také 3 krásné branky po pěkných situacích. Ovšem pro to, co se stalo v posledních 30 minutách, se mi ještě dnes, 2 dny po utkání, těžko hledají slova… Jednoduše totální kolaps, kdy jsme postupně dostali 4 branky a odjeli domů ještě s ostudným výsledkem. Jsem zklamaný, protože tímto výsledkem utkání dopadlo nemělo.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Straka [-] - J. Havlíček [-] , M. Dibrivnyi [-] (89. O. Sladký [-] ) , T. Novák [-] (46. M. Nidl [-] ) , J. Malý [-] , M. Falout [-] , J. Černík [-] , M. Gregořica [-] (46. M. Mašek [-] ) , O. Sloup [-] , M. Šutek [-] , O. Chrž [-] (91. M. Bláha [-] )

FC Křimice
J. Moravec [-] - P. Grambal [-] , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , J. Volena [-] , L. Čejka [-] , M. Pinc [-] , J. Kovačič [-] (67. D. Matějka [-] ) , V. Kuneš [-] (86. P. Hulina [-] ) , J. Dytrt [-] (80. J. Zapoměl [-] ) , J. Křehlík [-]

ŽK: 69. M. Mašek , 79. J. Černík , 86. J. Malý , 87. M. Falout - 29. M. Pinc , 87. J. Zapoměl . ČK: 86. M. Mašek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sirový Václav - ŠKARDA Jiří, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Szedmák
Tip experta: výhra hostů

I přesto, že nás trápí široká marodka, tak našemu týmu věřím.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích