1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 18:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec poprvé od začátku dubna prohrál, zuby si vylámal na Horšovském Týnu


Branky


34. M. Pelnář - 8. J. Havlíček , 50. M. Falout (p.)
20

Statečně o udržení bojující Bolevec čekal další těžký soupeř. Po Sušici ho čekal Horšovský Týn. Ten naopak počítá každý boj z důvodu bojů o postup. Ve hře bylo tedy mnohé. Všechno ale berou po výhře 2:1 právě hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se brzy dostali do vedení. Chyby boleveckého brankáře Tolknera, který neudržel centrovaný míč, poslal Horšovský Týn do vedení 1:0 nejlepší střelec soutěže Jan Havlíček. Bolevec se do vyložených šancí takřka vůbec nedostával. To se změnilo po půl hodině hry. Centr ze strany zužitkoval jak nejlépe mohl Michal Pelnář, který srovnal stav zápasu na 1:1. Domácí si vzali vedení zpět. Podruhé překonal Tolknera Jan Havlíček. Jeho gól ale pro ofsajd nebyl uznán, a tak po 45 minutách platil stav 1:1.

 

 

Krátce po návratu z kabin se hosté přeci jen, nyní už v souladu s pravidly, prosadili. Po faulu na Havlíčka se k penaltě postavil Marek Falout a bezpečně proměnil. Ve zbytku zápasu se spíše bojovalo než hrál fotbal. Výsledkem toho byla druhá žlutá a následná červený karta pro Davida Paškana. Gól už ale nepadl, a tak si hosté odvážejí cenné 3 body. 



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář: Ze zápasu proti velmi dobre hrajicimu soupeři z Týna se nám bohužel nepodařilo navázat na naši bodovou sérii a proto jestli chceme stále myslet na záchranu v soutěži musíme v ostatních zápasech opět naplno bodovat. Zapas se hrál převážně ve středu hřiště bez nějakých výrazných šanci a o výsledku spíše rozhodly chyby v naši obranné činnosti, kdy jsme obě dvě branky soupeři darovali velmi lacino a po druhem gólů z PK už nedokázali reagovat. Hosté už si pak dokázali zapas zkušene kontrolovat a pohlidat do konce zápasu…

FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Proti Bolevci, týmu, který má na jaře snad nejlepší formu ze všech týmů soutěže nás nečekalo nic jednoduchého a to jsme před zápasem věděli. Kvůli absencím jsme byli nuceni udělat par změn v rozestavení. Do zápasu jsme vkročili celkem dobře, snažili jsme se kombinovat a v 8. minutě po chybě domácího brankáře, který neudržel centrovaný míč se prosadil Havlíček. Bolevec hrozil zejména po ose Bublík-Pelnář, ale i tak si myslím, že se soupeř nedostal do žádné vyložené gólovky. Až na 34. minutu, kdy následoval centr do pokutového území a Pelnář ukázal svoji zkušenost a prosadil se. Do poločasu se prosadil ještě jednou Havlíček, ale branka kvůli offsidu neplatila. Druhý poločas byl bojovný z obou stran a nikdo nenechal nikomu nic zadarmo i v soubojích to několikrát vřelo, ale byli jsme to my kdo šel opět do vedení. V 54. minutě byl Havlíček faulován v pokutovém území a následný pokutový kop s přehledem proměnil Falout. V další fázi zápasu již gól nepadl a tak jsme si připsali důležité tři body do tabulky. Jinak Bolevci přeji štěstí v boji o záchranu.



Sestavy


SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - J. Šplíchal [-] , O. Šnaider [-] , K. Dejmek [-] (69. M. Zítek [-] ) , J. Hibler [-] , D. Paškan [-] , M. Pelnář [-] , J. Šedivec [-] , J. Jaroš [-] , J. Fryček [-] , M. Bublík [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Straka [-] - J. Havlíček [-] , M. Mašek [-] , M. Gregořica [-] , M. Falout [-] , J. Malý [-] (25. T. Novák [-] ) , J. Černík [-] (92. O. Sladký [-] ) , M. Šutek [-] , A. Slinkin [-] , J. Čižikov [-] , O. Chrž [-]

ŽK: 48. D. Paškan , 52. J. Fryček , 58. M. Bublík - 45. T. Novák , 82. O. Chrž . ČK: 82. D. Paškan .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - ŠLAUF Jiří, PAUR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Bolevec doma bojuje, s Horšákem očekávám i nějakou červenou kartu. Oba týmy do toho dají vše, ale bude z toho jen remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích