Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:30

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Mochtín schytal bůra za poločas, v posledních 20 minutách odvracel ostudu


Branky


74. J. Bejvl (p.) , 77. J. Bejvl , 83. J. Žiak , 86. Z. Smolík - 7. J. Drábek , 12. D. Gajdušek (vl.) , 17. J. Drábek , 23. M. Kužma , 31. J. Drábek , 59. J. Drábek , 65. F. Vondryska , 82. M. Kužma
21

Zápas dvou týmů, které bojují o záchranu dopadl lépe pro hosty z Rokycan, kteří nasázeli 8 gólů. Rokycanský Jiří Drábek nasázel 4 góly a byl tak ústřední postavou tohoto zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení  se hosté dostali už v 7. minutě, kdy se prosadil Jiří Drábek. O pět minut později to bylo už 0:2. Střílený centr Jiřího Drábka si do branky srazil David Gajdušek. U třetího gólu byl znovu Jiří Drábek. V 17. minutě už zvyšoval 21letý záložník už na 0:3. Ve 23. minutě překonal Prokopa Marek Kužma a bylo to o 4 góly. Minutu po půl hodině hry zvyšil na 0:5 kdo jiný než Jiří Drábek a Mochtín byl zralý na ručník. Do poločasu už žádnou branku neinkasoval a tak se šlo do kabin za stavu 0:5.

 

 

Ve druhém polčase se toho moc nezměnilo. Rokycany přidaly branky číslo 6 a 7, o které se postaarali počtvrté v zápase Jiří Drábek respektive Filip Vondryska a vedli už 0:7. Poté hosté prostřídali a hra se vyrovnala. Domácí nakonec odvrátili blamáž. Postupně se prosadili Bejvl z penaltty, o 3 minuty se prosadil ze hry, v 83. minutě Jan Žiak a v 86. minutě Zbyněk Smolík. Jeětě před Žiakem a Smolíkem se přesně trefil Marek Kužma, což znamená, že Rokycany odjely z Mochtína s třemi body za vítězství 8:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Jiří Dolejš, hráč (pro tjmochtin.cz): V neděli odehrálo naše áčko velice důležitý záchranářský souboj o šest bodů s do té doby posledním týmem tabulky Rokycany B. Bohužel ani v tomto zápase se našemu mužstvu nepodařilo bodovat, prohrálo divokým výsledkem, když o osudu utkání bylo rozhodnuto již po půlhodině hry, kdy hosté vedli již 5:0! Náš tým opět hned v úvodu srazily individuální chyby, které hosté dokázaly efektivně trestat a když se k tomu stejně jako v minulém zápase přidal další ukázkový smolný vlastenec nebylo v současných silách a zejména rozpoložení našeho mužstva výsledek zvrátit. Těšit může jen protržená střelecká impotence z předchozích zápasů, když se našim hráčům podařilo v posledních patnácti minutách 4x skórovat a alespoň částečně tak potěšit své věrné domácí příznivce a tím korigovat další vysokou prohru. Nezbývá než doufat, že tato čtvrthodinka dodá našim hráčům potřebné sebevědomí do dalších zápasů.

FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Pro náš to byl asi klíčový zápas této fázi sezóny. Věděli jsme, že tam musíme naplno bodovat. Samozřejmě kdyby se nám to nepovedlo tak už ani nějaká teoretická šance na záchranu by byla ztracena, takže jsme se celý týden snažili připravit tým, abychom tam byli fotbalovější a využít co nejvíce našich šancí. Do utkání jsme nastoupili hodně ofenzivně a brzy jsme šli do vedení. Celý první poločas jsme byli fotbalovější, soupeř hrozil maximálně z brejků. Podařilo se nám dát 5 branek a herně jsme byli s první půlí spokojeni. Samozřejmě nás mrzí některé neproměněné šance včetně penalty. Do druhé půle jsme nastoupili s tím, že jsme chtěli dát šanci hráčům z lavičky s tím, že nás čekají i další zápasy, abychom ty hráče viděli v herní praxi. Od nějaké 70. minuty, kdy jsme začali prostřídávat sestavu, tak naše herní kvalita šla dolů a bohužel jsme za posledních 20 minut stihli dostat 4 branky, což je velmi alarmující. Takže co se týká těch posledních 20 minut, tam jsem velmi nespokojen. Utkání, které vedeme v nějaká fázi 7:0, tak to bylo málem drama, aby to, když to přeženu, neskončilo 8:8. Druhá půle se nám z tohoto hlediska, takže máme na čem pracovat. Jinak si samozřejmě cením vítězství 8:4, z toho máme velkou radost. Z herního projevu do 70. minuty také. Avšak nad těmi posledními 20 minutami bychom se měli zamyslet.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - S. Strejc [-] (37. J. Osvald [-] ) , Z. Smolík [-] , J. Pretzelmayer [-] (64. R. Smolík [-] ) , J. Šafránek [-] (73. M. Kapusta [-] ) , D. Gajdušek [-] , Z. Novák [-] (37. M. Prokop [-] ) , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , J. Lysek [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Drábek [-] (81. A. Kratochvíl [-] ) , A. Domingues [-] (62. D. Kulle [-] ) , J. Lev [-] (62. J. Kožíšek [-] ) , M. Kužma [-] , F. Vondryska [-] , J. Bouda [-] (70. L. Pergl [-] ) , M. Chmelíř [-] , T. Glazer [-] , J. Janota [-] , T. Pliml [-] (70. L. Motyčák [-] )

ŽK: 52. J. Bejvl .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Mochtín se od začátku jara jak herně tak hlavně výsledkově hodně trápí. S Rokycany doma prohraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza