0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:30

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka si z Lub odvezla všechny body


Branky


23. T. Pekník (p.) , 33. D. Triner , 38. T. Pekník
21

Do Lub přijela v sobotu Košutka. Tedy tým, který se stále drží na příčkách zajišťující postupové/barážové místenky. Plzeňský tým si po vydařeném prvním poločase došel pro tři body a slaví další vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotní odpoledne navíc v rámci prodlouženého víkendu přilákalo do Lub velmi hezkou návštěvu. Jako hostující celek dorazila plzeňská Košutka. 

Domácí v bíločervené kombinaci začali aktivně a hned v páté minutě po standardní situaci musel vytasit svůj první skvělý zákrok hostující gólman Frýdl.

Právě pomocí standardek si lubští vytvořili úvodní tlak. Hosté někdy až zbytečně faulovali v blízkosti vápna, ale zůstalo to nepotrestáno a hra se pomalu začala přelévat na druhou stranu. V 13. minutě se po levé straně prosmýkl Kučera, předložil balon Kalašovi, který trefil pouze tyč, odražený balon pak do sítě poslal Triner, ale podle pomezního rozhodčího byl v ofsajdovém postavení a gól nebyl uznán. 

Košutka pomalu přebírala otěžen utkání a skóre se změnilo v minutě 23. , kdy domácí stoper špatně zpracoval balon, ten si převzal T. Pekník, udělal ve vápně gólmanovi kličku a ten ho srazil. Sám Pekník se postavil k exekuci pokutového kopu a bezpečně proměnil - 0:1.

Pro domácí bylo ještě hůře o deset minut později, když další velkou chybu lubské obrany trestal Triner, který obešel gólmana a pohodlně zavěsil do odkryté brány -0:2.

Domácí byli inkasovanými góly očividně zaskočeni a ve 38. minutě jim T. Pekník zatloukl pomyslný hřebíček do rakve. Triner převzal balon, posunul ho na Pekníka, který se kličkou zbavil hned dvou obránců a střelou na zadní tyč se nezmýlil - 0:3. 

 

 

Druhé dějství začali aktivněji domácí, neměli už co ztratit a veškeré síly vrhli do útoku. Snížení se mohli dočkat hned v minutě padesáté, ale střelu zablokoval i za cenu zraněného kolene J. Pekník. 

Luby disponovali stále velkým počtem rohových kopů a po jednom takovém horko těžko vyškrábl balon nad břevno golman Frýdl. Košutka hrála zezadu a snažila se vyrážet do rychlých brejků, ale chyběla tomu přesnější finální fáze. Největší šanci v druhé půli měli košutečtí v 75. minutě, po sehraném signálu se dostal k balonu Triner, ale trefil pouze břevno a střídajícímu Machtovi chyběl krůček k dorážce.

Domácí v 80. minutě propásli poslední šanci na vykřesání jiskřičky naděje, kdy se jejich útočník ve vyložené šanci ukvapil a balon poslal vedle levé tyče.

Konec zápasu už se jen prakticky dohrával bez většího vzrušení a hosté si tak z horké lubské půdy odvezly všechny body.

 

Autor: Milan Primas

 



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč: Chtěl bych tímto poděkovat našim fanouškům. Hezké počasí, prodloužený víkend a i přesto s námi jelo autobusem 20 fanoušků. V Lubech se hraje vždycky těžce, mají silově zaměřený tým, my jsme to zvládli dobře a využili jejich chyb v obraně. Třech bodů si vážíme a teď už se těšíme na úterní dohrávku s Mochtínem.



Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] - M. Pivoňka [-] (82. Š. Tomaka [-] ) , J. Matějka [-] , K. Křížek [-] , V. Petrželka [-] , J. Holý [-] (72. D. Beránek [-] ) , P. Čipera [-] (72. A. Panuš [-] ) , L. Marek [-] , T. Blohmann [-] , H. Pikhart [-] , V. Řeřicha [-] (46. D. Vozka [-] )

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Hemzáček [-] , P. Kalaš [-] (72. D. Král [-] ) , X. Nguyen [-] (63. J. Lhoták [-] ) , M. Primas [-] , K. Liška [-] , D. Triner [-] , V. Kučera [-] (46. T. Krejčí [-] ) , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] (57. P. Macht [-] ) , J. Holec [-]

Počet diváků: 108. Rozhodčí: Bureš Jiří - PETRŽELKA František, CUPL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: remíza

V Lubech těží domácí hlavně z bídného terénu a tvrdosti, myslím si, že zápas skončí remízou a nepadnou více jak 2 branky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů