Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horšovský Týn ve druhé půii otočil skóre a slaví třetí venkovní výhru v řadě


19

Zápas dvou poločasů. V tom prvním si domácí vypracovali na první pohled chvalitebný náskok. O ten ale ve druhém poločase během 20 minut přišly a ze zápasu nemají ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel už v 10. minutě Jan Havlíček, který se prezentoval povedeným sólem a ne méně povedeným zakončením za záda brankáře Wohlmutha. V další šanci už byl rokycanský gólan úspěšnější a po zákroku proti střele Maška domácí brzy srovnali. Ve 22. minutě se to povedlo Jiřímu Laubrovi. A nezůstalo pouze u vyrovnání. Ve 37. minutě dostal domácí do veddení a aby toho nebylo málo, ve 422. minutě nyvýšil veddení Jiří Drábek.

 

 

Do druhého poločasu ale z kabiny hostů vylezl jiný tým. Hosté nepůjčovali domácím míč a brzy přišlo snížení, když se trefil Jevgenij Čižikov. V 65. minutě pak srovnal druhým gólem v zápase Jan Havlíček. Zlepšený výkon hostujících fotbalistů korunoval v 73. minutě Jevgenij Čižikov, který rovněž druhým gólem v zápase skóre otočil. Pojistku zařídil v 83. minutě Mykola Dibrivnyi a hosté si tak odvezli z Rokycan všechny body.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Chtěli jsme navázat na zápas s Chlumčany opět s bodovým ziskem. První poločas nám výsledkově vyšel. Zápas byl jak v první, tak ve druhé půli vyrovnaný. V první půli jsme proměnili své šance a vedli jsme 3:1. Pravdou je, že nám v první půli pomohl gólman Wohlmuth, který chytil dvě jasné situace. Využili jsme tři šance a vedli jsme 3:1, soupeř měl také šance, které teda nevyužil. Bohužel do druhé půlky se nám nepodařilo splnit to, co jsme si v šatně řekli a to bylo hlavně zodpovědně odbránit soupeře, který byl, musím říct, ve druhé půli o třošičku lepší. Nedařilo se nám bránit standardky, z nichž vyrovnali a šli do vedení. Pak jsme to museli otevřít a hrát nahoru. Bohužel jsme góly nedali a soupeř nám dal ještě pátou branku, která to utkání rozhodla. Jinak to bylo za mě vyrovnané utkání, bohužel se šťastnějším koncem pro hosty. Šli za tím vítězstvím ve druhé půli více než my. Pokračujeme v Mochtíně, kde to bude pro nás klíčový zápas jara.

FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: V pěkném areálu Rokycanského FC nás nečekalo lehké utkání. Skóre poměrně brzy otevřel Havlíček, v 10. minutě krásným sólem vyřadil asi tři hráče obrany Rokycan ze hry a tváří v tvář domácímu brankáři nedal šanci. Poté jsme měli ještě šance ke skorování, a když Maška vychytal brankář Wohlmuth, byli to domácí, kteří začali střílet góly. Rychlým přechodem do útoku překonali několikrát náš obranný val a během 20 minut vstřelili tři branky. Pro nás to nebyla jednoduchá situace, ale vše co nás první poločas brzdilo a nedařilo se nám jsme nechali v kabině a do druhého poločasu jsme na hřiště vstoupili jako jiné mužstvo. Začali jsme být aktivní a drželi míč na svých kopačkách. V 51. minutě se trefil hbitý Čižikov, který doklepával míč na zadní tyči do brány. V 65. minutě vyrovnal dobře hrající Havlíček. V 73. minutě dokonal obrat Čižikov, který opět čekal na svoji šanci na zadní tyči, pojistku tři bodů pak vystřelil v 83. minutě Dibrivnyi. Za tři body jsme rádi, výkon z druhého poločasu musíme přenést i do dalšího zápasu. Rokycanům přeji, ať se odrazí ze dna tabulky a mají štěstí ve hře o záchranu.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - R. Ryba [-] , J. Drábek [-] , F. Stejskal [-] (51. M. Kužma [-] ) , M. Drábek [-] (46. M. Chmelíř [-] ) , J. Bouda [-] (80. D. Kulle [-] ) , R. Pražský [-] , J. Lev [-] , J. Laubr [-] (59. L. Motyčák [-] ) , T. Pliml [-] , S. Horváth [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Straka [-] - J. Havlíček [-] , M. Dibrivnyi [-] , J. Malý [-] , M. Falout [-] , M. Mašek [-] (80. M. Bláha [-] ) , J. Černík [-] , M. Šutek [-] , M. Gregořica [-] (46. T. Novák [-] ) , J. Čižikov [-] , O. Chrž [-]

ŽK: 36. J. Bouda - 42. O. Chrž .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: MOLEK Eduard - BOGDAN Gabriel, PAUR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra domácích

Horšák je nepříjemný tým. Zkušení hráči s výbornou organizací hry. Věřím však, že Rokycany budou bojovat o záchranu a zvládnou to.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů