6:2
(6:2)
19. J. Matějka
32. J. Matějka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:30

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký první poločas rozhodl o třech bodech pro domácí


Branky


15. P. Pechek , 16. J. Skála , 23. J. Štěch , 28. T. Klíma , 36. J. Skála (p.) , 41. O. Míčka - 19. J. Matějka , 32. J. Matějka (p.)
20

Dva týmy s odlišnými starostmi. Zatím co Sušice bojuje o postup do krajského přeboru, Luby bojují o udržení se v 1.A třídě. Favorit ale na svém hřišti překvapení nedopustil a Luby porazil výsledkem 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po čtvrt hodině hry otevřel skóre a poslal domací do vedení Jan Pechek. Minutu na to na nenavázal Jan Skála a Sušice rázem vedla o dva góly. Neuběhly ani 3 minuty a a už míč opět třepotal v síti. Tentokrát ale v té za zády sušického Míčka. Za hosty snížil Jiří Matějka. Gólové hody pokračovaly i nadále. Ve 23. minutě vrátil domácím dvougólové vedení Jakib Štěch a o 5 minut později dal Sušici třígólový náskok přesnou střelou kapitán domácích Tomáš Klíma.

Po půl hodině hry byla pro hosty nařízena penalta a když ji ve 32. minutě Jiří Matějka proměnil, bylo to zase "jen" o 2 góly. Stejnou příležitost v podobě pokutového kopu ale krátce na to dostali i domácí. K penaltě se postavil Jan Skála a proměněnou penaltou se stal druhým dvougólovým střelcem nedělního odpoledne. Gólový účet prvního poločasu zakončil Ondřej Míčka a do kabin se tak šlo za divokého výsledku 6:2 pro domácí.

 

Druhý poločas už byl vyrovnanější a šance měly oba týmy. Tu největší na straně domacích měl Budil, který si po faulu ve vápně na vlastní osobu stoupl k penaltě, ze které ale pouze orazítkoval tyč. Další gól už diváci neviděli, a tak Sušice zvítězila poměrně jasně 6:2 



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: „Musím pochválit kluky směrem dopředu, dařilo se nám, měli jsme výborné akce, na druhou stranu jsme obdrželi laciné branky, to nám pořád dělá problémy. Navíc nás sráží i časté neproměňování šancí, v koncovce potřebujeme víc klidu.“ „Moc mu to přejeme, gól si zasloužil, mohl proměnit ještě další šance,“ říkal na adresu Ondřeje Míčky, který prolomil střeleckou smůlu. „Máme za sebou tři kola proti těžkým soupeřům a nevyzpytatelné derby. V následujících zápasech nás čekají papírově slabší soupeři, o to jsou ale utkání náročnější. Teď už musíme vyhrávat všechno."




Sestavy


TJ Sušice
F. Míček [-] - O. Míčka [-] , M. Budil [-] (76. P. Hubáček [-] ) , J. Skála [-] , J. Králík [-] , T. Klíma [-] (58. L. Král [-] ) , J. Štěch [-] , A. Vystrčil [-] (58. A. Pivetz [-] ) , P. Pechek [-] , L. Kodýdek [-] , L. Hájek [-] (58. T. Marek [-] )

TJ Start Luby
D. Šít [-] - A. Panuš [-] (46. T. Blohmann [-] ) , M. Pivoňka [-] (58. Š. Tomaka [-] ) , J. Cole [-] , J. Matějka [-] , V. Petrželka [-] , J. Holý [-] (83. D. Beránek [-] ) , P. Čipera [-] (58. V. Koželuh [-] ) , D. Vozka [-] (78. M. Hrach [-] ) , H. Pikhart [-] , V. Řeřicha [-]

ŽK: 41. J. Králík - 34. A. Panuš , 72. D. Šít .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: HOŠEK Jaroslav - SCHNEIDER Josef, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Vladimír Bešta
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích. Domácí Sušice zde potvrdí roli favorita a pošle Luby domů s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích