Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horšovský Týn vyloupil Malesice


Branky


20

Souboj sousedů v tabulce dopadl možná až překvapivě jednozančně. Po hodině hry vedli hosté už o tři góly o rozdělení bodů nebyl pochyb. Zápas ale poznamenala situace, kterou na trávnicích nevidíme rádi. Pár minut před koncem utrpěl domácí brankář Lecjaks poranění hlavy a musel být převezen do nemocnice. Přejeme brzké zotavení!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měli více možností ke skórování hosté. Po půl hodině jednu z nich také využili. Havlíček potáhl míč po lajně a nacentroval do vápna. Tam už čekal Jan Černík, který neměl problém trefit prázdnou bránu a poslat tak hosty do vedení. Jinak se hrál v prvním dějství vyrovnaný fotbal, další branku už ale diváci neviděli.

 

 

 

Na tu ale ve druhém poločase dlouho nečekali. K nelibosti domácích příznivců, ale byla znovu do sítě Malesic. Chrž našel Mykolu Dibrivnyie, který přehodil gólmana a Horšovský Týn vedl v Malesicích 2:0. Míč měli na kopačkách spíše hosté, kteří po hodině hry přidali už třetí gól. Malý našel precizní průnikovou přihrávku Jana Černíka, který utekl obraně a zvýšil na 3:0. A když se domácíím nepodařilo překonat dobře chytajícího Straku, znovu se prosadili hosté. Na konečných 0:4 upravoval Marek Falout. Zhruba deset minut před koncem došlo k souboji mezi hostujícím Faloutem a domácím brankářem Lecjaksem, brankář utrpěl ránu do hlavy po které zůstal bezvladne ležet na zemi. Byla zavolána záchranná služba a poté co byl Lecjaks odvezen do nemocnice, rozhodčí zapas ukončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Sehráli jsme bohužel velmi nešťastné utkání a dovršili tak černý anglický týden, kdy jsme v součtu s pohárem utrpěli 3 porážky a přišli o další 2 hráče. V prvním poločase byly k vidění šance na obou stranách a bylo otázkou času, kdo dá první gól. Vedení se ujali hosté, my jsme naopak své šance nevyužili. Do kabin se šlo tedy za stavu 0:1. V začátku druhého poločasu jsme inkasovali podruhé opět po podobné akci jako v první půli. Celý zápas nám dělaly problémy kvalitní nákopy za obranu a rychlí a kvalitní útočníci soupeře. Za chvíli jsme opět z nákopu za obranu inkasovali potřetí a bylo po zápase. Za stavu 0:3 jsme měli celkem dobrou pasáž, kdy jsme hosty přimáčkli k vápnu, ale šance jsme si i tak nevytvářeli. Z další brejkové situace jsme naopak opět inkasovali. Vrcholem zmaru byl střet našeho gólmana s hostujícím útočníkem, kdy zůstal ležet v bezvědomí. Utkání tak ukončil příjezd sanitky, po kterém už se po vzájemné domluvě utkání nedohrávalo. Ještě doplním, že náš brankář nám ještě pozdě večer psal z nemocnice, že už je při vědomí a zůstane tam nějakou dobu na pozorování. Bude tedy snad brzo v pořádku.

FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Z fotbalového hlediska jsme za tři body strašně rádi, tentokrát jde ale fotbal a veškerý sport stranou a celý Horšovský Týn drží palce mladému brankáři Malesic, ať se brzy zotaví a je fit!



Sestavy


TJ Sokol Malesice
L. Lecjaks [-] - L. Kružík [-] (50. M. Rubricius [-] ) , M. Maur [-] , P. Šmídl [-] , M. Legát [-] , T. Gita [-] , K. Schleis [-] (60. A. Boguševschi [-] ) , J. Zeman [-] (77. J. Čech [-] ) , M. Potoček [-] , D. Faltus [-] , O. Žitek [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Straka [-] - J. Havlíček [-] , M. Dibrivnyi [-] , J. Malý [-] (81. M. Bláha [-] ) , M. Falout [-] , O. Sloup [-] (66. T. Novák [-] ) , J. Černík [-] (77. M. Gregořica [-] ) , M. Šutek [-] , A. Slinkin [-] , J. Čižikov [-] , O. Chrž [-] (77. M. Mašek [-] )

ŽK: 54. J. Havlíček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šlajs Jakub - MIČAN Jan, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Vladimír Bešta
Tip experta: výhra domácích

Zde se utká 6. a 7. tým tabulky. Tipuji zde vyrovnaný souboj se šťastným koncem pro domácí, kteří vyhrají o 1 gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích