3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:00

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice si doma poradily s Rokycany


Branky


18

Rokycany ve venkovních zápasech příliš nezáří. V osmi nezískali ani bod. To určitě chtěly změnit v Malesicích. To se ale už od samotného začátku nedělo a když úspěšně spalovali jednu šanci za druhou, věděli, že to ani tentokrát na bodový zisk stačit nebude.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrstka divaků na malesickém hřišti se ani nestihla rozkoukat když Maur našel Boguševschiho, který jen tak podkopl balón přesWohlumtha a Malesice vedly.

Chvíli později nebezpečně centroval Legát. Jeho centr měl blíže k tomu aby našel síť Wohlmuthovy brány než hlavu některého ze spoluhráčů. Nakonec z toho byl ale pouze odkop od brány.

Po čtvrt hodině hry se na hranici vápna Rokycan dostal do souboje Legát s jedním z hostujících obránců. Výsledkem byl vysoký balón, který si shrábl do své náruče Wohlmuth a rozehrál rychlý protiútok... Nebo takhle si to alespoň brankář hostů představoval. Pro letící balón připravil ze svých paží košík, do kterého sice míč spadl, 33letý brankář si ale k údivu asi úplně všech přítomných srazil kulatý nesmysl za záda.

Druhá inkasovaná hosty bezpochyby opařila, dále ale byli aktivní. Z hranice vápna střílel Domingues. Jeho střelu Faltus vyrazil k Sedláčkovi, který ale v nepříliš komfortní sitauci přestřelil.

Zhruba po 25 minutách hry se odehrála akce po ose Faltus-Svoboda. Malesický gólman vykopl a Svoboda si parádním prvním dotekem připravil střelu. První dotek hbitého útočníka ale byla asi jediná věc, kterou můžeme na této akci opěvovat. Střela se Svobodovi vůbec nepovedla.

Asi největší šanci první půle měli znovu domácí. Přihrávka vápnem doletěla až k Boguševschimu, který snad na třikrát nedokázal z bezprostřední blízkosti Wohlmutha prostřelit.

 

Do druhé půle nastoupili aktivněji a s větší chutí do fotbalu hosté. Efektivitu v zakončení ale asi nechali v šatně, a tak trenérům nezbývalo než žasnout nad tím, co jejich svěřenci dokázali nedat. Buď se zaskvěl Faltus, nebo střelu schytal některý z bránících hráčů, anebo mířili nepřesně.

Šance přibývaly na obou stěnách, byť na té rokycanské jich bylo přeci jen o něco víc. Ale co na plat, když mizérie hostů v zakončení neznala konce.

A když v 85. minutě v dobré pozici ve vápně mířil nepřesně Lev a o chvíli později to po kličkované ve vápně se stejným výsledkem zkoušel Bouda, bylo asi všem jasné, že všechny body zůstanou doma.

Razítko na tříbodový zisk ještě v závěru přidal Karel Schleis, který udělal kličku dvěma obráncům a technikou střelou na zadní tyč nedal brankáři sebemenší šanci.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, kapitán: Myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli 3:0. V prvním poločase jsme hráli hodně pěkný fotbal, s krásnými akcemi. Těch pár diváků, kteří se i v tom hrozném počasí přišlo podívat, vidělo kvalitní věci, krásné situace. Po akci Matěje Maura dával Aleksei Boguševschi gól. Pak jsme po chybě gólmana dali trochu šťastný gól na 2:0. Pak jsme měli i nějaké další šance, které jsme ale neproměnili. Do druhého poločasu nastoupil soupeř s tím, že to půjdou zkusit a hodně se na nás tlačili a presovali. Z naší strany to bylo určitě horší než první poločas, ale víceméně s přehledem jsme ty situace odbránili. Čekali jsme na brejkové situace, pár jsme jich i měli, bohužel nezakončené góly. Rokycany si tam připravily pár závarů, jednou nás tam podržel hezky Darek Faltus v bráně a pak ke konci Karel Schleis, který se vrátil po zranění, po individuální akci dal na 3:0 a víceméně ukončil ten zápas.

FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Zápas jsme výsledkově nezvládli. Domácí na nás v první půli vlétli. Využili naší nerozehranosti a rychle šli do vedení. Pak se zdálo, že bychom hru mohli vyrovnat. Bohužel přišla chyba gólmana Wohlmutha v tu nejméně vhodnou dobu, kdy to byl jednoduchý odkop a balón do vápna, který letěl dlouho a z vysoké výšky za nějakých nejasných okolností nechytil a hodil si de facto do brány, takže to bylo v 15. minutě 2:0 pro domácí a na našem týmu byla velká deka. V první půli jsme se hlavně dostávali z toho, abychom byli vůbec schopni hrát. První poločas domácí zaslouženě vyhráli. Do druhé půle jsme udělali nějaké změny, kterými jsme chtěli hru oživit a být nebezpečnější. Myslím si, že se nám to povedlo a hne do nástupu do druhé půle jsme si vytvořili talk a i nějaké šance. Bohužel za mě se utkání rozhodovalo v koncovce, kde jsme dneska propadli a nebyli jsme schopni soupeři dát góla a v jasných situacích je podržel gólman. My jsme ty branky nedali a to rozhodlo. Ve druhém poločase jsme byli fotbalově lepší, drželi jsme víc balón a vytvořili jsme si š, 4 gólové šance ale bohužel jsme je nedokázali přetavit v gól. V závěru utkání z brejkové situace se domácím jeden brejk povedl a zakončili ho třetím gólem, kdy potvrdili své vítězství. Jak jsem řekl, první poločas lepší Malesice, druhý poločas lepší my avšak bez gólového efektu a to byl ten hlavní rozdíl proč dneska Malesice vyhrály.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - A. Boguševschi [-] (72. D. Hrabchak [-] ) , J. Svoboda [-] (81. K. Schleis [-] ) , M. Maur [-] , T. Gita [-] , M. Legát [-] , P. Šmídl [-] , P. Henrich [-] , J. Čech [-] , M. Potoček [-] , O. Žitek [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - L. Karlíček [-] (46. L. Pergl [-] ) , L. Titl [-] , J. Sedláček [-] (83. Š. Kozler [-] ) , A. Domingues [-] , J. Bouda [-] , J. Drábek [-] , M. Drábek [-] , M. Chmelíř [-] (58. M. Kužma [-] ) , T. Pliml [-] , D. Kulle [-] (46. J. Lev [-] )

ŽK: 45. K. Schleis , 85. T. Gita - 69. J. Drábek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petrželková Kateřina - PETRŽELKA František, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Marek Kužma
Tip experta: výhra hostů

Tady bude rozhodovat, kdo k utkání přistoupí zodpovědněji a kdo vstřelí první branku. Doufám, že navážeme na předchozí výhry a vybojujeme v Malesicích další, která by se nám určitě hodila…

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích