1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice dobývala, ale na víc než bod to nestačilo


Branky


19

Sušice chtěla po prohře s Horšovským Týnem naplno bodovat v Mochtíně. Hosté měli k vítězství několikrát velmi blízko. Když se ale zaskvěl brankář Prokop, zvonily tyče a přidala se i obětavá hra celého týmu domácích, bylo jasné že odjedou Sušičtí maximálně s bodem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku byli lepší hosté, kteří se dostávali do velkého počtu brankových příležitostí, nastřelili i břevno, žádná střela ale za zády Prokopa neskončila. Domácí hrozili hlavně rychlými protiútoky. Po oklepání se z počátečního tlaku se dostali domácí do vedení. Po čtvrt hodině hry utekl po přihrávce Žiaka Jan Šafránek, který přehodil Míčka a Mochtín vedl.

Po inkasování ale opět přebrali iniciativu hosté. Byli nebezpečnější a nadále si vytvářeli gólové šance. Krásnou střelu z 25 metrů vytáhl neméně pohledným zákrokem Prokop. Pro Mochtín velmi dobrý výsledek ale do konce poločasu nevydržel. Hlavou mířil na zadní tyč Tomáš Klíma a ve 44. minutě bylo srovnáno.

 

 

 

Do druhého poločasu nenastoupil Jiří Čeleda, a dkyž se po osmi minutách zranil i Zbyněk Smolík, měli domácí, i vzhledem k průběhu první půle, naděláno na složitou druhou půli. Domácím se nedařiilo držet balón a na soupeřovou polovinu se dívali jen zřídka. Jediná šance Mochtína skončila nepřesnou střelou Žiaka, naopak Sušice svého soupeře zatlačila na svou polovinu a dostávala se do řady šancí. Ale když měli domácí dobře postavenou bránu a taky potřebné štěstí, znamenalo to, že si oba týmy body rozdělí.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Jiří Dolejš, hráč: V neděli odehrálo naše áčko svůj první jarní mistrovský zápas před domácím mochtínským publikem, když hostilo v derby utkání ambiciózní přední celek I.A třídy Sušici. Premiéru si tak konečně odbyly naše nové na podzim dokončené kabiny domácího mužstva a rozhodčích, mochtínské hřiště bylo navíc i přes vydatné přeháňky posledních dnů ve výborném stavu, a tak měli naši hráči připraveny ideální podmínky pro to, potěšit své domácí fanoušky. To se bohužel, zejména pak ve druhém poločase, herně opět vůbec nepodařilo, když vývoj utkání a konečný stav 1:1 naprosto kopírovali minulý zápas našeho áčka na půdě plzeňského Smíchova. Hosté ze Sušice byli od první do poslední minuty lepším celkem, v prvním poločase se našim hráčům ještě dařil přechod do rychlých protiútoků či zahrozit po standartních situacích, ve druhém poločase však dostala Sušice naše áčko pod obrovský tlak a opět jen zásluhou vynikajícího výkonu našeho brankáře Dana Prokopa, obětavé obrané hry celého našeho celku a zejména pak neschopnosti a někdy i smůly hostujících hráčů v zakončení, nakonec doslova vydřelo naše áčko další velice důležitý bodík, tolik potřebný k záchraně.




Sestavy


TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - Z. Smolík [-] (53. S. Strejc [-] ) , J. Pretzelmayer [-] (92. P. Švátora [-] ) , J. Šafránek [-] , D. Gajdušek [-] , J. Čeleda [-] (46. Z. Novák [-] ) , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , P. Blažek [-] , J. Dolejš [-] , J. Lysek [-]

TJ Sušice
F. Míček [-] - O. Míčka [-] , M. Budil [-] (79. A. Pivetz [-] ) , J. Skála [-] , J. Králík [-] , T. Klíma [-] , J. Štěch [-] , T. Marek [-] (79. J. Kysilka [-] ) , P. Pechek [-] , L. Kodýdek [-] , L. Hájek [-]

ŽK: 13. J. Čeleda , 43. J. Šafránek , 64. J. Žiak - 30. J. Skála , 34. T. Marek , 46. P. Pechek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - ŠKARDA Jiří, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Tomášek
Tip experta: výhra hostů

Asi jasná dvojka, Sušice bude chtít odčinit domácí hořkou porážku z minulého týdne a v Mochtíně s přehledem vyhrají 0:4.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů