2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.03.2023 14:00

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec slaví první výhru v sezóně, v derby si vyšlápl na Košutku


Branky


17

V létě remizoval Bolevec na Košutce 1:1. Od té doby získal pouze 2 body. Až do teď. Košutka se dost možná stala pro Bolevec oblíbeným soupeřem, jelikož Bolevci se poprvé v sezóně podařilo zvítězit, má tedy ze zápasů s Košutkou 4 body z celkových 6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl z obou stran nervózní. Z kopaček obou týmů přicházely nepřesnosti. Skóre mohli otevřít hosté, konkrétně Daniel Triner. Stoprocentní šanci ale zahodil. Na počátku akce byla Pekníkova střela, kterou vyrazil domácí brankář Tolkner pouze k Trinerovi, který nastřelil břevno. Nedáš dostaneš - brejkovou situaci z pravé strany gólově zakončil střelou z hranice vápna Michal Bublík. Zbytek poločasu se hosté tlačili za vyrovnáním, proti ale byla poctivě bránící defenziva Bolevce. Hostům nezbývalo než hrozit ze standardních situací. Hlavičku kapitána Primase po rohu Kalaše, ale chytil Tolkner.

Druhý poločas se nesl v podobném duchu. Hosté kupili nepřesnosti a domácí neměli problém s udržením hubeného vedení. Naopak se domácím povedlo skóre navýšit. To, co se nepovedlo v prvním poločase Primasovi se nyní povedlo Jarošovi, který hlavou překonal Šatru a Bolevec vedl o 2 góly. Šanci na snížení měl opět po rohu hostující Macht. Jeho hlavičku včas z čáry vykopl jeden ze stoperů. Zanedlouho se ale hosté gólu přeci jen dočkali. Kadlecův roh poslal do sítě Milan Primas. Domácí si ale první výhru v sezóně pohlídali a mohou slavit zisk 3 bodů.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář: První zápas po zimní pauze a hned derby, takže o motivaci bylo o začátku postaráno. Rozdíl v tabulce nebyl vidět a hrál se vyrovnaný fotbal z obou stran. První velkou šanci hosté nevyužili a po par minutách jsme po pěkné kombinační akci šli gólem Bublíka do zaslouženého vedení. Ve druhém poločase jsme byli již lepším a aktivnějším týmem a po akci z rohového kopu přidali druhou branku z přesné hlavičky Jaroše. Hosté hrozili pouze ze standardních situaci, kterou dokázali po jednom z jejich rohu naši nedůslednou obranou proměnit, jinak neměli prakticky žádnou vážnou šanci a v závěru zápasu se nedostali k nějakému ohrožení naší branky, a proto jsme konečně mohli naplno oslavit zasloužené vítězství.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: No prohrát první zápas nechceš, notabene derby. To je stejně příjemný jako stěhování ledničky do sedmýho patra bez výtahu. Nemrzí mě až tak prohra jako ten výkon. Kvůli tomuhle jsme vážně nemuseli tři měsíce trénovat. Mohli jsme místo toho vystřihovat z papíru letadýlka, z kaštanů vyrábět zvířátka, chodit koukat do ZOO na papoušky a na Šumavu nejezdit na soustředění, ale bojovat s kůrovcem. No a den před zápasem jít pak do No Limitu a pít včelky do tý doby než by nám z huby lítaly včelí královny a z uší odkapával med. Výkon by pak o moc horší stejně nebyl. Nicméně nemá smysl přehrabovat loňský seno a číst dokola dva dny starý noviny. Musíme se dívat dopředu a vlítnout na Malesice jako uragán. Závěrem gratuluji soupeři k výhře a vyzdvihnul bych výkon mladého gólmana a především jeho práci nohama a kopací techniku.



Sestavy


SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - D. Bezděk [-] , J. Šedivec [-] , J. Šplíchal [-] (89. V. Kalčík [-] ) , J. Jaroš [-] (91. [-] ) , D. Paškan [-] , K. Dejmek [-] (72. M. Konopík [-] ) , D. Humpál [-] , J. Hibler [-] , J. Fryček [-] , M. Bublík [-]

TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - F. Fikar [-] (72. J. Blažejovský [-] ) , T. Krejčí [-] , J. Holec [-] , M. Primas [-] , M. Kadlec [-] (72. J. Lhoták [-] ) , D. Triner [-] (53. V. Kučera [-] ) , T. Pekník [-] (87. P. Sobotka [-] ) , J. Pekník [-] (87. D. Král [-] ) , P. Kalaš [-] , P. Macht [-]

ŽK: 63. M. Primas .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Křen Jiří - FLESAR Václav, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra hostů

Bolevec na podzim nepředváděl špatné výkony, nedokázal ale vítězit. První zápas jara jim přináší nelehkou zkoušku a tak si myslím, že se domácí vítězství nad kvalitní Košutkou nedočkají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích