Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 13:30

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov se rval o důležité body, štěstí stálo ale při hostech


Branky


25

Tlumačov je na samém sklonku sestupu do 1.A třídy, což po letech strávených v krajském přeboru může být pro lokální fotbal i trošičku šok. Přesto je tato cesta zřejmě nevyhnutelná a možná tlumačovskému fotbalu jenom pomůže ke zotavení se.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radničtí přijeli do česko-německého příhraničí se čtyřmi výhrami v řadě a jistě pomýšleli na další skalp soupeře, se kterým za 3 předchozí zápasy ani jednou body neztratili. Ovšem tentokrát začali nejhůř v historii vzájemných zápasů. Už v 7. minutě se totiž radoval domácí Lukáš Svoboda, který dobíhal odražený míč křížem přes brankoviště a propálil přesouvajícího se brankáře hostů. Hosté ale dokázali brzy zareagovat. Ve 14. minutě se přes pravou stranu šestnáctky prokličkoval Fencl, který našel z druhé vlny nabíhajícího Petra Spěváčka a ten uklidil s přehledem do sítě (v oficiálním zápise chybně uveden Pavel Valenta, pozn. red.). Ve zbytku poločasu se hodně bojovalo o každý metr na hřišti a sudí Křen musel i v jednu chvíli krotit přemotivovaného kapitána domácích, jehož některé zákroky už byly na hraně nebezpečna. Větší gólovky si ani jeden z týmů pak nevytvořil a do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu.

 

Výměna stran vyšla lépe hostům. Ti se už v 50. minutě mohli radovat z obratu, když na pravé straně vybojoval na soupeři míč Huttr, centroval do šestnáctky a hlavou předskočil obránce David Kroc, který tak poslal Radnice do vedení. Záhy mohlo být ale srovnáno. Tlumačov odpověděl na gól vysokým tlakem, po němž nejdříve Wolf napálil z 10 metrů břevno a o chvilku později hlavičkoval zblízka mimo branku. Ani po zemi na hosty nevyzrál, zde byl včas brankář. Postupem času museli domácí hru otevírat, což se jim nakonec stalo osudným. Vysokého Pfeifera nechali nahoře i při rohových kopech Radnic a po jednom z nich si odskočil David Rýdl, který zblízka uklidil na 1:3. Poslední branku zápasu vystřelil navrátilec do sestavy po dlouhém zranění, Pavel Aubrecht ml., který se prokličkoval ke střele, na kterou Pomothy nedosáhl.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér: Úvod utkání byl určitě v režii výrazně silově hrajícího domácího mužstva, hned v 7.minutě po standartní situaci vedli 1:0. My jsme v tu dobu asi teprve vystupovali z autobusu. Nicméně z naší strany správná reakce, ve 14. minutě bylo po individuální akci Dana Fencla a zakončení Petra Spěváčka srovnáno na 1:1. Cca od 30. minuty bylo patrné, že získáváme herní převahu, což se plně projevilo ve druhém poločase, kdy po brankách Davida Kroce, Davida Rýdla a po dlouhém zranění vracejícího se Pavla Aubrechta, vezeme z válečného pole Tlumačova 3 body. Že se utkání odehrálo bez výrazného zranění lze poděkovat rozhodcovské trojici, která svým rozhodováním dokázala dovést utkání do vcelku klidného závěru.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - M. Džugan [-] , K. Hamor [-] , M. Schneider [-] , V. Jansa [-] , J. Pfeifer [-] , T. Šindelář [-] , M. Wolf [-] (78. P. Koza [-] ) , D. Žák [-] , J. Korelus [-] (46. R. Šindelář [-] ) , L. Svoboda [-] (65. O. Rottenborn [-] )

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - L. Aubrecht [-] , D. Fencl [-] (63. T. Kroc [-] ) , M. Krč [-] , P. Valenta [-] , D. Rýdl [-] - J. Vaščák [-] (79. M. Habr [-] ) , L. Brož [-] - P. Spěváček [-] (63. M. Svoboda [-] ) , Š. Huttr [-] (63. D. Krč [-] ) , D. Kroc [-] (55. P. Aubrecht [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Křen Jiří - MIFKOVÁ Hedvika, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Ondřej Kotrnoch
Tip experta: remíza

V Tlumačově se hraje těžko. Radnicím to bude stačit na bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích