1:2p.
(0:1)
29. J. Hejl (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 15:00

14.kolo, Ústecký | Teplice | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas mezi Kostomlaty a Suché dospěl na penalty, ty zvládli lépe hosté


Branky


48. A. Hänel - 29. J. Hejl (vl.)
5

Suché se v první půli ujalo vedení za pomoci domácího stopera Hejla. Kostomlaty ale dokázaly ve druhé půli vyrovnat. Na penalty zvítězili domácí borci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastňák domácích

FK Kostomlaty pod Milešovkou doma přívítaly TJ Sokol Suché. Papírově se dal očekávat velmi kvalitní a vyrovnaný fotbal. Utkání začalo ve velkém tempu, byl to rychlý fotbal a šance se utvářely na obou stranách. Bylo jen otázkou času, kdo do dá první gól. Byl to nakonec hostující celek ze Suché. Ve 28. minutě při blokování centru do vápna si nešťastně srazil míč do brány domácí stoper Jakub Hejl. Vlastňák tak poslel hosty do vedení. Poměrem 0:1 ovšem první poločas také skončil.

Remíza

Do druhé půle nastoupily Kostomlaty v mnohem větším tempu. Potřebovaly vyrovnat. To se jim také v 48. minutě povedlo! Prosadil se Aleš Hänel. Šance byly stále na obou stranách, ale nikdo se nedokázal prosadit. Do konce druhého poločasu už žádná další branka nepřišla a bylo tak jasné, že o druhý bod se půjde bojovat na penaltové kopy.

Výhra hostů

Penalty jsou vždy loterie. Tím, komu se pk vůbec nevydařily, byly právě domácí Kostomlaty. Suché si tak odvezdlo z domácího hřiště bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FK Kostomlaty pod Milešovkou
Petr Bláha, předseda klubu: Resumé sezóny je následující. Místo útoku na postup jsme skončili šestí. Zažili jsme zbytečné ztráty se soupeři ze spodní části tabulky. Naopak vyrovnanou partii jsme hráli s Modlany, Duchcovem, Bečovem, Suché a tak dále. Teď nás čeká krátká pauza a příprava na další sezónu.




Sestavy


FK Kostomlaty pod Milešovkou
A. Kořínek [-] - J. Hejl [-] , A. Hänel [-] , J. Polák [-] , M. Kugler [-] (36. V. Beneš [-] ) , P. Hejhal [-] , P. Polívka [-] , M. Hänel [-] , R. Řeřicha [-] , P. Bláha [-] , V. Kinzl [-]

Suché
R. Homolka [-] - L. Polcar [-] , T. Dufek [-] , T. Bachtin [-] , R. Šíp [-] - Z. Klaus [-] , J. Kudráč [-] , E. Holub [-] , J. Soběslav [-] - P. Müller [-] , D. Zelenka [-] -

ŽK: 18. P. Hejhal , 25. M. Hänel , 54. J. Polák - 13. E. Holub , 40. P. Müller , 54. D. Zelenka , 78. J. Soběslav .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MOUDRÝ Slavomír - VITÁSKOVÁ Eliška, LEPEŠ Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza