3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 15:00

22.kolo, Ústecký | Teplice | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostomlaty si výhru vzít nenechaly, Trnovany po skvělém výkonu odjely s prázdnou


Branky


20. J. Hejl , 47. P. Polívka , 56. M. Hänel - 5. J. Vyhnal , 85. P. Uram
6

Kostomlaty začaly nešťastně a inkasovaly už v 5. minutě. Nakonec ale dokázaly tři branky vstřelit a výsledek úspěšně uhlídat. Trnovany jsou i po pěkném výkonu bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová remíza

FK Kostomlaty přivítaly na domácím trávníku TJ Hvězdu Trnovany B. Počasí konečně dovolilo hrát domácím na vlastním hřišti. Hosté do zápasu vstoupili lépe. Už v 5. minutě totiž Kostomlaty udělaly chybu v rozehrávce a potrestal je Jakub Vyhnal. Domácí tak hned ze začátku utkání museli dotahovat ztrátu. Ve 20. minutě se zrodila vyrovnávací branka. Prudkou hlavičkou se prosadil Jakub Hejl. Víc gólů v první půli ale nepadlo. Do kabin se šlo za vyrovnaného stavu 1:1.

Domácí to zvládli

Kostomlatům vstup do druhé půle vyšel lépe než hostujícím Trnovanům. Už ve 47. minutě se po rychlé akci trefil uzdravený Pavel Polívka. Následně po závaru před brankou hostí dopravil míč za pomoci trnovanské obrany do branky Martin Hänel. Branka padla v 56. minutě. Vedení domácí celek trochu ukolébalo a aktivní soupěř se ještě nechtěl smířit s nepříznivým výsledkem. Trnovany svou hru zlepšily. Branka z toho byla ale pouze jedna. V 85. minutě se trefil povedenou střelou do šibenice Patrik Uram. Brankář Aleš Kořínek se jen marně natahoval. Skvělá trefa. Nakonec ale víc branek ani jeden z týmů nepřidal a tři body tak zůstaly v Kostomlatech. Konečné skóre bylo 3:2 z pohledu domácích.



Ohlasy k zápasu


FK Kostomlaty pod Milešovkou
Petr Bláha, předseda klubu: Nakonec tři body zůstaly doma. Nyní nás čeká zápas s vedoucím týmem z Modlan. Pokusíme se jim sebrat první body v soutěži. Lehké to ale určitě nebude.




Sestavy


FK Kostomlaty pod Milešovkou
A. Kořínek [-] - J. Hejl [-] , A. Hänel [-] (86. V. Rapavý [-] ) , J. Polák [-] , M. Kugler [-] (77. V. Beneš [-] ) , P. Hejhal [-] , P. Polívka [-] (65. J. Meduna [-] ) , M. Hänel [-] , R. Řeřicha [-] , P. Bláha [-] , V. Kinzl [-]

TJ Hvězda Trnovany
K. Bachmaier [-] - F. Chabr [-] (46. P. Uram [-] ) , D. Damm [-] (64. Š. Šlechta [-] ) , J. Vyhnal [-] , I. Nykodým [-] , M. Preclík [-] , M. Opatřil [-] (46. R. Götz [-] ) , J. Macháček [-] , K. Šmelhaus [-] , L. Farkaš [-] , L. Streicher [-]

ŽK: 20. I. Nykodým .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PEŠTA Miroslav - PÍBL Václav, CHRŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: František Jelínek
Tip experta: výhra domácích

Trnovany nejsou špatným týmem, Kostomlaty ale umí doma potrápit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích