M. Kotlár 68. (p.)
1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 15:00

21.kolo, Ústecký | Teplice | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatyně obou celků byla překonána pouze jednou, hostující Kostomlaty nakonec zvládly pokořit Zabrušany na penalty


Branky


68. M. Kotlár (p.) - 33. M. Kugler
6

Na obou stranách padlo po jedné brance, týmy se nedokázaly prosazovat. Na penalty ukázaly Kostomlaty pevnější nervy a rozhodly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka nakonec padla

Zabrušany přivítaly na domácím hřišti celek z Kostomlat. Hosté se po sérii vítězství dokázali vyšvihnout do vrchní části tabulky. Naopak domácí Zabrušany se nacházejí na opačném konci. Hosté přijeli s vidinou snadných tří bodů, papírově měli být domácí outsiderem. Jenže Kostomlaty hledaly na nerovném trávníku recept na branku velmi dlouho. Nakonec gólová příležitost přišla. Ve 33. minutě si naběhl Michal Kugler, zpracoval a zakončil. Otevřel tak skóre utkání. Hostující tým často narážel na pevnou a fungující obranu domácích. Do kabin šli s klidnější hlavou tedy hosté, vedou 0:1.

Remíza

Domácí chtěli ve drůhé půli zvrátit pro ně nepříznivý výsledek. Nebyli však nějakou dobu probourat pevnost zvanou Kostomlaty. Nakonec však přišel ojedinělý protiútok, z kterého plynula penalta pro Zabrušany. Rozhodčí viděl hrát hostujího hráče ve vápně rukou. Exekutor Miroslav Kotlár pokutový kop proměnil. Skóre bylo tak opět vyrovnané, bylo na čase, aby se jeden z celků zápasu ujal. Ke konci zápasu dokázaly Kostomlaty ještě dostat Zabrušany pod tlak, branku z toho už nevydolovaly. Za stavu 1:1 tedy došlo na zahrávání pokutových kopů. Minimálně jeden bod už tak měly zajištený oba celky.

Výhra hostí

V penaltách se oba brankáři překonávali, šlo se až do sedmé série, kdy soupěře vychytal gólma Kořínek a pokus Kostomlat proměnil Jaroslav Polák. Bod navíc si tak odvezl hostující tým z Kostomlat.



Ohlasy k zápasu



FK Kostomlaty pod Milešovkou
Petr Bláha, předseda klubu: Sice jsme úplně zbytečně ztratili bod, ale sousedi v tabulce také ztráceli. Boj o postavení v konečné tabulce bude tak ještě velmi zajímavý.



Sestavy


Zabrušany
M. Engler [-] - J. Valkoun [-] , M. Kříž [-] , T. Procházka [-] (64. P. Novotný [-] ) - L. Březina [-] , P. Vandrovec [-] (84. D. Slaný [-] ) , P. Rejfek [-] (70. F. Ron [-] ) , M. Budský [-] , M. Šmrha [-] - M. Pícha [-] (38. M. Voráček [-] ) , M. Kotlár [-] -

FK Kostomlaty pod Milešovkou
A. Kořínek [-] - J. Hejl [-] , A. Hänel [-] , J. Polák [-] , R. Zeman [-] , M. Kugler [-] , P. Hejhal [-] (82. J. Meduna [-] ) , P. Polívka [-] (60. V. Beneš [-] ) , M. Hänel [-] , R. Řeřicha [-] , V. Kinzl [-]

ŽK: 35. P. Rejfek , 55. M. Šmrha , 70. M. Voráček - 40. J. Hejl , 85. R. Řeřicha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BENEŠ Karel - HARENČÁK Jan, KOTECKI Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Jakub Šlitr, hráč a trenér SK Baník Modlany B
Tip experta: výhra hostů

Hosté potvrdí roli favorita.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů