1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 15:00

19.kolo, Ústecký | Teplice | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas na nerovném terénu zvládly Modlany, Zabrušany branky v prvním poločase nevyužily


Branky


4

Zápas se odehrál na nerovném hřišti s vysokou trávou. Do poločasu šly Modlany s vedením. Ve druhém poločase ho potvrdily a vypadá to, že titul bude jejich.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Zabrušany doma vyzvaly první béčko Modlan. Hrálo se na špatném povrchu s vysokou trávou, což ovlivnilo dění zápasu. Utkání bylo plné nepřesností. Do vedení šli hosté již v páté minutě. Branku vstřelil Jan Ptáčník. O půl hodiny později však domácí Zabrušany vyrovnali. Modlany ale dokázaly odpovědět. Minutu po brance domácích dávají gól a jdou zpátky do vedení. Do kabin se šlo za stavu 1:2.

Druhý poločas příliš branek nepřinesl. Prvních třicet minut se toho moc nestalo a diváci si tak na první branku druhé půle museli počkat až do 77. minuty. Hosté zvýšili na rozdíl dvou branek. Gól dával Daniel Pošta. Střídání na konci poločasu již domácím nepomohlo a utkání skončilo 1:3. SK Baník Modlany B jsou tak stále pohodlně na první přičce.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Modlany B
Jakub Šlitr, hráč: Zápas se odehrál na hrozném terénu. Mnohdy to připomínalo spíše bitvu, než fotbalové utkání. Výhra zasloužená.



Sestavy


Zabrušany
M. Engler [-] - P. Novotný [-] (54. D. Slaný [-] ) , M. Budský [-] , M. Kříž [-] , J. Valkoun [-] - A. Holman [-] , P. Rejfek [-] (78. A. Mataše [-] ) , M. Šmrha [-] (85. M. Voráček [-] ) , L. Březina [-] - R. Růžek [-] (46. M. Kotlár [-] ) , M. Pícha [-] (66. J. Šoun [-] ) -

TJ Baník Modlany B
P. Hrabovčák [-] - L. Bažant [-] (46. R. Lugár [-] ) , M. Nagy [-] , J. Šlitr [-] (46. J. Efler [-] ) , L. Eminger [-] (40. D. Pošta [-] ) , J. Rosocha [-] , V. Šedina [-] , M. Ludík [-] , A. Beck [-] , J. Ptáčník [-] (46. A. Kurbaev [-] ) , J. Franc [-]

ŽK: 51. P. Rejfek - 60. V. Šedina , 75. M. Nagy .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: LEPEŠ Dušan - MOUDRÝ Slavomír, VITÁSKOVÁ Eliška.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Alex Seifert

Expert: Ondřej Zima
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů, jdou za postupem a myslím si, že je teď na jaře asi nikdo nezastaví.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích