3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

25.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unčín v utkání s Rtyní přišel o bod a tak o vítězi stále není rozhodnuto


Branky


4

Do zápasu vstoupila Rtyně lépe, kdy šla do vedení už v 6. minutě, domácí ale rychle srovnali. Rtyně nakonec o poločas vedla. Unčína na konci druhé půle srovnal a v penaltách vybojoval bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Lídr tabulky TJ Sokol Unčín doma přivítal FK Rtyni nad Bílinou. Oba tými nastoupily v téměř nejsilnějším možném složení. Do vedení se dostali jako první hosté. Už v 6. minutě přišel centr do vápna, ve kterém se zorientoval Tomáš Doubka a pohotově trefil odkrytou branku. Domácí drželi míč na svých kopačkách, dobře kombinovali a po jedné pohledné akci "vybagovali" hosty, až mohl domácí hráč Miroslav Trojan uklízet míč do prázdné branky. Hosté však neupustili od své houževnaté a důrazné hry. Plány jim trochu zhatilo zranění střelce Tomáše Doubka a záhy i hloupé vyloučení Hrdličky. I v deseti se nakonec Rtyně ujala opět vedení, po individuální akci Jaroslava Brunera, který obešel několik hráčů, uklidil míč přesně k tyči. Do poločasu se tak šlo za stavu 1:2.

Vyrovnávací branka kapitána

Do druhého poločasu šli hráči Rtyně s tím, že mají možnost uhrát body proti aspirantovi na titul. Domácí hráči ale rozjeli obrovský tlak a vytvářeli si spoustu velmi nebezpečných situací, stále se ale nedokázali prosadit. Hosté v deseti lidech obětavě bránili a snažili se co nejvíce kouskovat hru. Závěrečný nápor po sérii dlouhých balónů, které většinu zápsu odvraceli Žuravský se Zahradníčkem, se Unčínu povedl. Skvěle hlavičkující kapitán Vojtěch Mokriš vyrovnal v 90. minutě na konečných 2:2 a tak se šlo na penalty.

Domácí zvítězili

Na penalty suveréně domácí zvítězili, kdy proměnili všechny tři své pokusy, kdežto Rtyně ani jeden.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Unčín
David Toncar, trenér:

FK Rtyně nad Bílinou
Michal Karrmann, kapitán a hrající trenér: Musím dnes pochválit celé mužstvo za skvělý obětavý výkon, zejména pak Pavla Doubka a Brunera, kteří odvedli velkou práci pro tým. S bodem jsme spokojeni, v sezóně se nám povedlo obrat o body všechny týmy z aktuální první čtyřky. Je škoda, že se nám tyto výkony nedaří opakovat ve všech zápasech.



Sestavy


TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - V. Mokriš [-] - K. Mach [-] (90. D. Netušil [-] ) , M. Novotný [-] , M. Lipský [-] , P. Hora [-] (51. M. Pokorný [-] ) , J. Stehlík [-] , M. Šváb [-] , J. Kotvald [-] , J. Kasjan [-] , M. Trojan [-]

FK Rtyně nad Bílinou
P. Gitter [-] - D. Hrdlička [-] , I. Žuravský [-] , J. Tenopír [-] (69. F. Müller [-] ) , J. Bruner [-] , L. Havlín [-] , J. Sádovský [-] , T. Doubek [-] (26. M. Karrmann [-] ) , D. Jelonek [-] , P. Doubek [-] , J. Zahradníček [-]

ŽK: 34. V. Mokriš , 83. J. Kasjan - 77. L. Havlín . ČK: 30. D. Hrdlička .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TÝŘL Petr - JONÁŠ Roman, KLOBÁSA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Lukáš Kopřiva, hráč
Tip experta: výhra domácích

Unčín si určitě bude chtít udržet první místo, takže výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích