1:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 15:00

24.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unčín si výhru nad domácími Trnovany pohlídal a stále vede tabulku


Branky


18. I. Nykodým - 3. M. Trojan , 35. V. Mokriš (p.) , 64. M. Šváb , 79. J. Řeřicha
6

Unčín se v první půli trefil dvakrát a do kabin tak šli hostující hráči za stavu 1:2. Ve druhé půli už si to ale pohlídali a zajistili si tři body, které byly pro souboj o titul velmi potřebné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Unčína

TJ Hvězda Trnovany přivítaly na své domácí půdě lídra soutěže TJ Sokol Unčín. Hosté se stále zuby nehty drží na první pozici. V posledních kolech totiž párkrát zaváhali a nechali Proboštov, aby se na ně bodově dotáhl. Do konce sezóny zbývá pár kol a o vítězi stále není rozhodnuto. Do zápasu vstoupil lépe právě Unčín. Už ve 3.minutě se hlavou prosadil Miroslav Trojan. Stejný hráč měl o chvilku později dvě velké šance, ale neproměnil. Přišel tak trest ze strany domácích, kdy z ojedinělého protiútoku v 18. minutě vyrovnal Ivo Nykodým. Ve 35. minutě zajistil hostům vedení Vojtěch Mokriš a to z pokutového kopu. Do kabin se tak šlo za stavu 1:2 ve prospěch Unčína.

Výhra hostů

Po přestávce všem hráčům docházely síly. Unčín ale vedl, bylo tedy zřejmé, že Trnovany musí obranu trochu otevřít. Toho Unčín využil. V 64. minutě po dlouhém tlaku hostů zvyšoval na 1-3 Martin Šváb. V 78. minutě do hry naskočil Jakub Řeřicha a ihned se zapsal mezi střelce zápasu. To zvládl po neuvěřitelné minutě na hřišti. Zápas se dohrál v klidu a bez zbytečných potyček. Utkání skončilo 1:4. Unčín tak dále vede tabulku a po bodové ztrátě Proboštova už nejsou na místu děleném, nýbrž vedou o bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Hvězda Trnovany
David Toncar, trenér: Od začátku jsme měli převahu. Ve druhém poločase jsme hru uklidnili a přebrali otěže zápasu. Proboštov zaváhal a tak už vedeme tabulku.




Sestavy


TJ Hvězda Trnovany
J. Nasler [-] - K. Šmelhaus [-] , P. Perner [-] , J. Lothring [-] , I. Nykodým [-] (74. Z. Maškarinec [-] ) , P. Uram [-] , O. Desenský [-] (56. L. Streicher [-] ) , L. Podhrázský [-] , R. Simandl [-] , P. Kraus [-] , M. Vondra [-]

TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - V. Mokriš [-] - V. Poláček [-] (46. D. Netušil [-] ) , J. Stejskal [-] (78. J. Řeřicha [-] ) , J. Stehlík [-] (51. T. Pöchman [-] ) , M. Pokorný [-] , M. Šváb [-] , K. Mach [-] , J. Kotvald [-] , J. Kasjan [-] , M. Trojan [-]

ŽK: 56. V. Mokriš , 57. M. Trojan .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Alex Seifert

Expert: Daniel Kalabza
Tip experta: remíza

Bude to vyrovnaný zapas, domácí budou těžit z protiútoku, což by mohlo dělat Unčínu problémy. Unčín bude naopak hrozit ze standardních situací.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza