1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

23.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unčín si nemohl dovolit ztratit body a to se mu povedlo, kapitán Mokriš zajistil prohru Košťan


Branky


8

Domácí Unčín si nemohl dovolit ztratit další body. Proboštov se na ně bodově dotáhl. Naštěstí pro domácí utkání s Košťanami zvládli gólem kapitána z první půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka do šaten

V sobotním utkání přivítal TJ Sokol Unčín celek z Košťan. Domácí jsou stále v přímém boji o titul s týmem TJ Proboštov B. Před zápasem měly oba týmy stejný počet bodů a to 48. Domácí Unčín si tedy nemohl dovolit prohrát. Začátek utkání probíhal ve velmi vlažném tempu. Hosté vypadali, jako by přijeli pouze bráit a uhrát co nejlepší výsledek. První poločas byli ale na koni domácí. Branku se jim dlouhou dobu nedařilo vstřelit. Asi z páté větší šance jim to nakonec vyšlo. Prosadit se dokázal kapitán Unčína Vojtěch Mokriš. Dal tak Košťanům branku přímo do kabin. Poločasový stav 1:0.

Poklidná půle

Domácí díky brance do šaten neměli kam spěchat. Dostalo se jim uklidnění, nadále se však snažili stav utkání navýšit. Ve druhé půli přicházela spousta nepřesností a nevyužitých šancí. Hosté se ke slovu příliš nedostali, domácí byli jasně lepším týmem na hřišti. Blížil se konec zápasu a branka stále žádná. Domácí už se snažili dohrát zápas v poklidu. Gól už žádný nepadl. Košťany se tak prosadit nedokázaly a všechny tři body zůstaly doma v Unčíně. Domácí si tak po následné výhře Proboštova stále drží první pozici, bodově jsou na tom ale shodně. Sezóna se blíží ke konci a o vítězovi stále není rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Unčín
David Toncar, trenér: Brzdila nás velká spousta nevyužitých šancí, hosté přijeli spíše bránit. Zápas jsme nakonec v poklidu dohráli.




Sestavy


TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - V. Mokriš [-] - D. Sém [-] (46. D. Netušil [-] ) , T. Pöchman [-] , K. Mach [-] (81. B. Wahbi [-] ) , J. Kotvald [-] , J. Stehlík [-] , M. Novotný [-] (81. J. Řeřicha [-] ) , J. Kasjan [-] , M. Lipský [-] , M. Trojan [-]

TJ Sokol Košťany
L. Černý [-] - J. Hurčík [-] , L. Zoubek [-] , D. Novák [-] , D. Mataše [-] , L. Svoboda [-] , D. Kopřiva [-] , L. Kopřiva [-] (25. P. Hegr [-] ) , F. Prokop [-] , O. Orlt [-] , Z. Šic [-]

ŽK: 77. J. Trojan - 26. L. Zoubek , 42. L. Svoboda , 88. F. Prokop .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PEŠTA Miroslav - LEPEŠ Dušan, MOUDRÝ Slavomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Lukáš Kopřiva
Tip experta: výhra domácích

Budu srdcař a věřím, že Košťany v tomto těžkém zápase tři body urvou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích