2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:30

22.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unčín ukončil šňůru proher a s Kladruby si nakonec poradil


Branky


57. M. Antoniszyn , 72. D. Fabián - 26. T. Jančárek (vl.) , 41. M. Šváb , 52. M. Lipský
7

Unčín se v poločase ujal vedení. Domácí dokázali snížit na rozdíl jedné branky, vyrovnat už se jim ale nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ve vedení

TJ Sokol Kladruby doma přivítaly TJ Sokol Unčín. Hosté v posledních zápasech několikrát zaváhali a nechali TJ Proboštov B, aby se na ně bodově dotáhnul. Oba celky jsou momentálně na stejných bodech. Začátek zápasu byl z obou stran bojovný. Hodně se také chybovalo v rozehrávce. Až ve 26. minutě zakončoval z rychlého protiútoku Martin Šváb a domácí Tomáš Jančárek si srazil míč do vlastní branky. Unčín šel tak do vedení. Ve 30. minutě po faulu na Miroslava Trojana si na puntík postavil míč právě faulovaný Miroslav Trojan, trefil ale pouze tyč. Ve 41. minutě dokázal Jaroslav Kasjan projít přes tři hráče Kladrub a přichystat Martinovi Švábovi gólovku do prázdné branky. Do kabin se tak šlo za stavu 0:2 z pohledu domácích.

Domácím to skoro vyšlo

Do druhé půli nastoupil hostující Unčín opět o něco lépe. Už v 52. minutě chladnokrevně navyšoval vedení Matěj Lipský. Hosté se ale nemohli radovat příliš dlouho. V 57. minutě domácí rychlé rozheráli autové vhazování a snížili na 1-3. O patnáct minut později se Kladruby znovu ozvaly. V 72. minutě opět snižoval z rychlého brejku Daniel Fabián. Domácí ucítili naději. Vrhli vše do útoku, ale vyrovnat se jim už nepodařilo. Unčín tak utkání nakonec zvládl za plný počet bodů a nadále vede s Proboštovem souboj o postup. Konečné skóre bylo 2:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Unčín
David Toncar, trenér TJ Sokol Unčín: Začátek zápasu byl z obou stran velmi bojovnou záležitostí. Nám se podařilo jít do vedení. Na konci nás domácí potrápili, ale tři body jsou naše. Pochvala mužstvu domácích za bojovnost.



Sestavy


Kladruby
M. Frank [-] - R. Černý [-] , T. Jančárek [-] , J. Vodička [-] , S. Molnár [-] , T. Kraus [-] - P. Vodička [-] , A. Vaníček [-] (65. A. Mráz [-] ) , M. Antoniszyn [-] - D. Fabián [-] , V. Weber [-]

TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - D. Netušil [-] , V. Mokriš [-] - - M. Trojan [-] , M. Sém [-] , K. Mach [-] (78. T. Pöchman [-] ) , J. Stehlík [-] , M. Šváb [-] (78. B. Wahbi [-] ) , M. Novotný [-] (46. J. Stejskal [-] ) , J. Kasjan [-] , M. Lipský [-]

ŽK: 35. V. Weber , 43. P. Vodička , 51. R. Černý , 84. J. Vodička , 86. S. Molnár - 28. M. Trojan , 33. M. Novotný , 82. M. Sém .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TÝŘL Petr - MATYS Bohuslav, KARCHŇÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Alex Seifert

Expert: Daniel Kalabza
Tip experta: remíza

Kladruby se poslední zápasy zvedají. Očekávám vyrovnané utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů