6:0
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:30

19.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroslav Kasjan rozhodl čtyřmi góly o výhře Unčína, Hrob odjel bez jediné vstřelené branky


Branky


23. P. Hora , 24. M. Lipský , 33. J. Kasjan , 44. J. Kasjan , 45. J. Kasjan , 70. J. Kasjan
7

Už v prvním poločase vedli domácí poměrem 5:0. Ve druhém poločase přidal hattrickový Kasjan svou čtvrtou branku. Hrob si moc nezahrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodlný náskok

První TJ Sokol Unčín přivítal na domácí půdě TJ Hrob. Domácí začali o mnoho lépe než hostující celek. Už ve 23. minutě šli do vedení. Prosadil se Petr Hora. O minutu pozdějí už vedli o dvě branky, bylo to po góle Matěje Lipského. Do poločasu se ještě třikrát prosadil Jaroslav Kasjan. Nejprve ve 33. minutě, podruhé minutu před poločasem a hattrick završil pár vteřin před hvizdem rozhodčího. Domácí tak šli do kabin s pohodlným náskokem 5:0.

Jasná převaha

Ve druhém poločase už hostující Hrob působil odevzdaným dojmem. Domácí měli na hřišti absolutní převahu a nedali druhému celku ani naději v podobě branky. Naopak domácí ještě upravovali na konečných 6:0. Již počtvrté se trefil Jaroslav Kasjan a zajistil si tak místo v sestavě kola. TJ Sokol Unčín doma bez probému zvítězil o šest branek. Stále jim tak patří první příčka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Unčín
David Toncar, trenér TJ Sokol Unčín: V prvním poločase jsem si naším výkonem pojistili výhru. Soupeř působil ve druhé půli odevzdaným dojmem.




Sestavy


TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - V. Mokriš [-] , D. Netušil [-] (72. J. Bokoč [-] ) , J. Stehlík [-] - - M. Pokorný [-] (56. M. Šváb [-] ) , J. Kasjan [-] (72. J. Řeřicha [-] ) - P. Hora [-] , M. Lipský [-] , A. Jakimov [-] (56. J. Stejskal [-] ) , J. Kotvald [-] , M. Trojan [-] (72. B. Wahbi [-] )

TJ Hrob
L. Soukup [-] - J. Vinohradský [-] , J. Vinohradský [-] (46. J. Jelínek [-] ) , Z. Týma [-] , J. Křivonoska [-] , J. Kubík [-] , M. Kalál [-] (46. J. Freiberg [-] ) , D. Líbal [-] , P. Šural [-] , R. Baláž [-] , V. Ferko [-]

ŽK: 51. A. Jakimov , 55. J. Kasjan , 82. V. Mokriš - 20. D. Líbal , 36. J. Vinohradský , 44. V. Ferko , 65. J. Freiberg .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRÁTKÝ Pavel - KRÁTKÝ Adam, KOSTNER Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Michal Frank
Tip experta: výhra domácích

Unčín napraví zaváhání z minulého kola.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů