Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:00

18.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První Unčín zaváhal a venku prohrál s Kopisty


Branky


6

Během prvních patnácti minut padly rovnou tři branky. Gólem v 95. minutě dokázal Unčín dostat zápas na penalty. Ty už ale zvládli lépe domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři rychle branky

TJ Kopisty doma přivítaly první celek TJ Sokol Unčín. Hosté se prosadili hned po šesti minutách. Hlavou uklízel na zadní tyč. Chvílí na to Unčín přidává branku číslo dva. Hlavou se prosadil Vojtěch Mokriš. Minutu na to jim to ovšem domácí vrací a snižují na rozdíl jedné branky. Do šaten se šlo za stavu 1:2 a hostí měli našlápnuto k výhře.

Branka z poslední akce

Kopisty do druhé půle vyloženě vlítnuly. Sedm minut po startu druhého poločasu vyrovnaly. Za dalších deset minut přidaly třeti góly a v 69. minutě už bylo skóre 4:2 ve prospěch domácích. V 85 minutě si domácí mysleli, že mají tři body v kapse. Mýlili se. V 85. minutě snížil Miroslav Trojan z puntíku a po dlouhém nastavení v 95. minutě Unčín vyrovnal. Po napínavém utkání se tak šlo na penalty.

Štěstí domácích

Penaltový rozstřel vyšel lépe domácím. Máme tu tak překvapení kola.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Unčín
David Toncar, trenér: Měli jsme výkyvy ve výkonu. Ve druhém poločase jsme se nemohli dostat do hry a soupeř nám zaslouženě naložil. Strategicky jsme však konec zápasu zvládli.



Sestavy


SK Kopisty
M. Kutner [-] - Š. Suttner [-] , J. Vlč [-] , J. Jankovič [-] (31. D. Tomeš [-] ) , A. Polák [-] , M. Štěpnička [-] , V. Fous [-] , A. Fišer [-] (59. P. Malina [-] ) , P. Šipoš [-] (89. Z. Rybka [-] ) , M. Brejchal [-] , P. Kostečka [-] (85. M. Kotlár [-] )

TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - V. Mokriš [-] , D. Netušil [-] (75. J. Stejskal [-] ) , J. Stehlík [-] - M. Novotný [-] - J. Kasjan [-] , M. Šváb [-] (75. M. Pokorný [-] ) - J. Kotvald [-] , V. Poláček [-] (79. B. Wahbi [-] ) , M. Trojan [-] , D. Sém [-] (26. T. Pöchman [-] )

ŽK: 32. Š. Suttner , 70. A. Polák , 80. P. Šipoš - 16. V. Poláček , 37. V. Mokriš , 40. J. Kotvald , 87. J. Stejskal , 90. J. Trojan .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PAPCUN Miroslav - ŠLEHOFER Pavel, JANDÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Alex Seifert

Expert: Patrik Hennebichler
Tip experta: výhra hostů

Unčín venku potvrdí formu.

4. 4. 2023 23:31
Výhra hosté

Tip: výhra hostů