3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 10:30

23.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Cítoliby si se Žiželicemi poradily


Branky


8

Cítoliby ve větrném sobotním dopoledni přivítaly na svém domácím hřišti soupeře ze Žiželic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 V prvním poločasu, který nepřinesl příliš kvalitní podívanou, ale spíše spoustu nepřesných přihrávek, si oba týmy přesto dokázaly vytvořit několik slibných příležitostí. Vinou špatného zakončení se ale přihlížející žádné branky nedočkali.

 

Druhý poločas

Co nepřinesla první půle hrací doby, to se změnilo hned v úvodní pětiminutovce té druhé. Již ve 47. min. zaskočil střelou zpoza šestnáctky Kitler hostujícího brankáře a ta se snesla i díky větrnému poryvu za jeho záda. Další zaváhání hostující obrany využil v 51. min. Beneš a Cítoliby rázem vedly 2:0. Hosté se ale včas zmátořili a v 55. min. po závaru před cítolibským gólmanem snížili Lukášem Dormiševem na 2:1. A i nadále se snažili s nepříznivým výsledkem poprat. Nejblíže vyrovnání byli zhruba minutu před vypršním řádné hrací doby, bohužel pro ně se míč místo do sítě odrazil od tyče. V nervózním závěru, i díky několika kotroverzním rozhodnutím sudích, do rozhozené obrany pronikl Zandal a uzavřel ve čtvrté minutě nastaveného času skóre na konečných 3:1.

 

autor: Jaroslav Feciškanin



Ohlasy k zápasu



TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin (předseda a administrátor): "Po výhře před týdnem panovala v našem týmu bojovná nálada a odhodlanost přivézt si zpět do Žiželic aspoň nějaký ten bod do tabulky. Snahu našim hráčům upřít nemohu, ale rozhodně nedokázali předvést své schopnosti na hrací ploše. Takže nakonec jsme se vraceli zklamaní. Výkon rozhodčích hře také příliš kvalitě zápasu nepomohl, ale na se nechci a nebudu vymlouvat. Musíme všichni hledět především sami na sebe a v následujících pěti mistrovských zápasech, které zbývají do konce soutěže, se z dnešního nepříliš herně povedeného klání poučit. Nenechat se rozhodit, koncentrovat se jen na svou hru a předvést podstatně kvalitnější výkony všech hráčů, kteří se v našem dresu na hrací ploše objeví. Úspěšný výsledek se totiž sám od sebe nedostaví, je třeba zatnout zuby a uhrát body, které k definitivní záchraně nezbytně nutně ještě budeme potřebovat"



Sestavy


SK Cítoliby
P. Brindler [-] - S. Bláha [-] (75. M. Kabát [-] ) , P. Zandal [-] , T. Beneš [-] (90. J. Borl [-] ) , J. Kitler [-] , L. Müller [-] , L. Podaný [-] , H. Petržílka [-] , L. Pokorný [-] , L. Síč [-] , M. Šesták [-]

TJ Žiželice
T. Večeře [-] - P. Koreň [-] , M. Panský [-] , P. Zuščík [-] , A. Davydau [-] (49. M. Makuka [-] ) - J. Blacha [-] , J. Švejda [-] , L. Dormišev [-] , V. Hira [-] - N. Tudor [-] , F. Tamchyna [-] -

ŽK: 35. L. Podaný , 45. L. Pokorný - 29. M. Panský , 35. J. Švejda , 70. M. Makuka , 75. V. Hira , 82. T. Večeře , 85. P. Zuščík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lapka Ladislav - BECHYNSKÝ Tomáš, PRŮCHA Vlastislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích