Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 12:30

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakub Ortbauer opět v hlavní roli.


Branky


7

Bohušovice skórovali hned 5x a jako vždy skóroval Jakub Ortbaur. SK Roudnice nad Labem se neprosadila ani jednou a odjela s pěti góly domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól už v sedmé minutě

Už od začátku zápasu byl na hřišti jen jeden tým a to byly Bohušovice. V 7.minutě se dostal do šance král střelců Jakub Ortbauer, který dokázal s naprostým klidem proměnit a Boušovice vedli 1:0. Když se čas dostal do 22.minuty, do šance se dostal domácí Brůža David. Nebylo to ale  jen o gólech, v 30.minutě dostal domácí Fiala Mirosla červenou kartu a Bohušovice dohrávaly jen v počtu deseti hráčů.

Hrůzný poločas pro Roudnici nad Labem

Druhý poločas už rozhodl, že Roudnice nad Labem nemá šanci vyrovnat. Hned v 59.minutě Bohušovice přidaly další branku o kterou se postaral Ortbauer Jakub. V 79. minutě se Ortbauer Jakub dostal znovu do šance a zkompletoval si další hattrick v sezoně. Ke konci poločasu padl ještě pátý gól, který svou střelou poslal do sítě Brúža David. Roudnice nad Labem na tenhle zápas bude muset hodně rychle zapomenout, zatím co Bohušovice oslavují další výhru a výborný výkon Ortbauera Jakuba.

 

Foto: Karel KaTo Tomášek



Ohlasy k zápasu


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Jakub Ortbauer (hráč Bohušovic): "Vyšel nám začátek zápasu, kdy jsme z dvou šancí vedli 2:0. Roudnice nás ale přehrávala a byla lepší, naštěstí gól nedali. Po červený kartě jsme se zatáhli a hráli na brejky. Druhý poločas Roudnice byla víc na míči, ale do nějaký extra šance se nedostali a když jsme dali z dalšího brejku na 3:0 tak bylo hotovo. Výsledek ale neodpovídá úplně hře. Musím ale pochválit Roudnici. Na jaře to byl určitě nejfotbalovější tým, proti kterému jsme hráli a výsledek je pro ně krutý."




Sestavy


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Š. Šplíchal [-] - T. Matějka [-] , P. Mecl [-] , M. Fiala [-] , M. Šikner [-] - J. Ortbauer [-] , M. Dalešický [-] , D. Brůža [-] , M. Cigánek [-] - P. Dráb [-] , V. Jakubíček [-] (32. J. Šulc [-] ) -

SK Roudnice nad Labem B
M. Balcar [-] - M. Krčmář [-] , O. Čaněk [-] , M. Škoda [-] (46. J. Grepl [-] ) , A. Brůža [-] - J. Broft [-] (80. A. Valina [-] ) , M. Hlaváček [-] , R. Jirásek [-] , J. Adelt [-] - T. Holcman [-] (71. J. Holub [-] ) , F. Hendrich [-] -

ŽK: 56. D. Brůža , 75. M. Cigánek - 40. J. Adelt . ČK: 30. M. Fiala .
Místo: Bohušovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: BICAN Viktor - PAŠEK Lukáš, HANZAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vojtěch Bebelák

Expert: Jaroslav Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - Slavoj Bohušovice nad Ohří | Ústecký | Litoměřice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů