Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 16:00

15.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubicko doma na závěr soutěže porazilo čtvrtý Petrov


6

V posledním kole se doma představilo Dubicko proti Petrovu. Dubicko už je jistým sestupujícím, a tak chtělo se ctí odehrát poslední kolo a to se povedlo. V závěru srovnal Richter a vítězný gól vstřelil Pospíšil a Dubicko tak vyhrálo 4:3 nad Petrovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po první půli ve vedení

Hrálo se na tvrdém hřišti a navíc panovalo velké vedro. Do zápasu vstoupilo lépe domácí mužstvo. V 7. minutě se dostal k míči domácí Petr Šťastný a zpoza šestnáctky se krásnou křižnou střelou trefil do šibenice a poslal domácí do vedení 1:0. O tři minuty později se dostali domácí do další šance, když křižný pas za obranu na zadní tyči do sítě uklidil David Richter a bylo to 2:0. Za hosty se do velké šance dostal Lukáš Kováč, když šel sám na brankáře, ale ten ho dokázal vychytat. Nic dalšího se už v první půli nestalo a tak se šlo do šaten za dvoubrankového vedení pro domácí. 

Hosté během chvíle utkání otočili ve svůj prospěch, ale těsně před koncem během dvou minut Dubicko skóre obrátilo a bere tři body

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté, s cílem s utkáním něco udělat. A to se dařilo. V 51. minutě poslal hostující Lukáš Kováč z kraje do vápna přihrávku a na přední tyči míč uklidil za záda gólmana Jan Gargulák a bylo sníženo na 1:2. Hosté se nadechli k obratu a bylo jich najednou plné hřiště. V 60. minutě zahrával trestný kop od lajnové čáry Michal Gargulák a míč zapadl k zadní tyči a bylo srovnáno 2:2. Hosté nadále pokračovali ve vysokém nasazení. V 63. minutě byl adresátém přihrávky Lukáš Kováč a trefil přesně. Dovršil tak velký obrat a hosté šli do vedení 2:3. Patnáct minut stačilo hostům na obrat. Domácí najednou ztratili motivaci, a hosté převzali otěže utkání a vytvářeli si další šance. Lukáš Kováč šel sám na brankáře snad třikrát, ale ani jeden nedokázal přetavit v branku. V 84. minutě se z pozice stopera vydal na "výlet" Michal Gargulák, míč ztratil a domácí šli do protiútoku, tři proti samotnému stoperovi Matochovi a toto přečíslení dokázali využít a bylo srovnáno 3:3. Hned o minutu později přišel nákop domácích, míč odhlavičkoval hráč hostů daleko před sebe, ale pouze na kopačku Davida Pospíšila a ten z voleje uklidil míč obloukem za záda bezmocného gólmana hostů. Dubicko tak zvládlo obrátit skóre ve svůj prospěch a zvítězit na domácí půdě 4:3 nad čtvrtým Petrovem. 

 

Přiložené fotografie jsou za archivu Jakuba Talpy, tímto mu děkujeme!



Ohlasy k zápasu



Petrov-Sob.
Jan Gargulák - hráč: Čekal nás poslední zápas s Dubickem, kdy už o nic nešlo, protože čtvrté místo jsme měli jisté. Udělali jsme pár změn v sestavě a chtěli jsme si hlavně zahrát. Po poločase jsme prohrávali o dvě branky. Start do druhé půle se nám povedl a během několika minut jsme dokázali zápas obrátit. Následně jsme ale nevyužili několik šancí a po ztrátě míče jsme byli potrestáni a bylo srovnáno. Chvíli na to, se trefil domácí hráč krásně z voleje. Nutno podotknout že dva ze čtyř gólů Dubicka, by mohly kandidovat na góly sezóny. Tím, že jsme provedli změny v sestavě, tak nakonec tyto nezkušenosti v obraně nás stály výhru. Osobně bych chtěl naším klukům poděkovat za výbornou sezónu, a to hlavně jarní část. Poněvadž po půlce sezóny jsme byli čtvrtí od konce a sezónu jsme ukončili na čtvrtém místě. Jde vidět, že pokud se zodpovědně přistupuje k tréninkům, tak můžeme porazit kohokoli.



Sestavy


FC Dubicko
L. Krňávek [-] - P. Horák [-] , M. Koubek [-] , P. Šťastný [-] - J. Lamr [-] , D. Pospíšil [-] , F. Šín [-] , P. Pobucký [-] , M. Pur [-] - L. Plhák [-] , D. Richter [-] -

Petrov-Sob.
M. Voznica [-] - A. Matocha [-] , J. Gargulák [-] , J. Liďák [-] - M. Gargulák [-] , P. Šenekl [-] , A. Dorňák [-] , R. Chodura [-] , O. Skalák [-] - J. Minarik [-] , L. Kováč [-] -

ŽK: 89. F. Šín - 25. L. Kováč .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KUTAL Martin - KROBOT Ladislav, KAŠPAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Tomáš Šerhant
Tip experta: výhra hostů

Domácí mají na jaře mizernou formu, dostali čtyři góly v minulém kole od Palonína a teď tomu nebude jinak, Petrov má kvalitní sestavu a potvrdí formu z jara.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů