Béčko Loštic zvítězilo na penalty proti Starému Městu


Branky


6

V posledním kole soutěže se doma představilo béčko Loštic proti Starému Městu. Šlo o souboj o sedmé místo tabulky. Loštice "B" nakonec byly úspěšnější a díky úspěšným penaltám a zisku dvou bodů zakončily sezónu na sedmém místě tabulky. Baník Staré Město spadl na místo desáté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli nerozhodně

Oba týmy už měli jistotu záchrany a hrálo se akorát o umístění a tak mohli hráči nastoupit do utkání uvolněně. Hned ve 2. minutě se do velké šance dostal hostující Filip Gábor, byl sám před brankářem, ale v koncovce selhal. V 6. minutě to tak byli domácí, kteří otevřeli skóre zápasu, když se dokázal prosadit Rostislav Faltýnek a poslal Loštice do vedení 1:0. Ve 22. minutě našel hostující kapitán Pelech přesným centrem za obranu nabíhajícího Lazarova, který srovnal na 1:1. O dvě minuty později si po hezkém centru hostujícího Baďury našel míč Pelech a ve snaze dostat balón do sítě trefuje Lazarova, od kterého se míč odraží do brány a hosté otáči skóre na 1:2. Ve 44. minutě se po krásné průnikové přihrávce dostal do šance domácí Roman Morávek a míč poslal do sítě srovnal na 2:2. Do šaten se tak šlo na nerozhodného stavu. 

Loštice vstřelily dvě branky, přesto šlo utkání do penalt, protože jedna z nich byla vlastní

Ve druhé půli byly aktivní obě mužstva. Vytvářely si šance a utkání tak bylo nadále vyrovnané. V 70. minutě se po kombinaci hostujícího Pelecha s Lazarovem, dostal k míči Filip Gábor a se štěstím míč dotlačil do sítě, branka nakonec byla posouzena jako vlastní, kterou si vstřelil Petr Hopják a hosté tak šli opět do vedení 2:3. Domácí změnili rozestavení a vsadili vše na útok. Hned v 78. minutě se dočkali, kdy si dlouhý aut přebral Rostislav Faltýnek a levačkou se dokázal prosadit. Svou druhou brankou v utkání srovnal na 3:3. Nic dalšího se už nestalo a tak utkání musel rozhodnout penaltový rozstřel. 

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hráči domácího týmu

Staré Město poslalo na penalty všechny dorostence, některým se to moc nepovedlo. Domácí brankář Novák chytil tři pokusy hostů a Loštice tak byly úspěšnější a berou dva body. 



Ohlasy k zápasu


SK Loštice B
Martin Krejčí - trenér: Jsem rád, že se nám podařilo vyhrát a navázat tak na poslední dva zápasy. Byl to vyrovnaný fotbal a myslím že remíza po základní době byla spravedlivá. V penaltách čaroval Kuba Novák a díky tomu zůstává bod navíc doma.

Baník Staré Město p.Sněžníkem
Petr Pelech - kapitán: Zápas s Lošticemi byl plný neproměněných šancí. Chvíli vedli domácí, chvíli jsme vedli my, takže remíza pro oba týmy asi zasloužená, i když nás mrzí, že jsme neurvali všechny tři body, abychom se umístili lépe než na konečném desátém místě. Po remíze následoval penaltový rozstřel, na který jsme vybrali všechny naše dorostence, některým se to moc nepovedlo a proto si odvážíme jen jeden bod, snad další penalty budou lepší.



Počet diváků: 180. Rozhodčí: PROVAZNÍK Jan - JÍLEK Pavel, MIKEŠ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Tomáš Šerhant
Tip experta: výhra domácích

Domácí s pomocí hráčů z Áčka s přehledem vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích