Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Zábřehu nestačilo na mistra ligy Juventus Mohelnice


Branky


4

V utkání 26. kola se doma představil Zábřeh "B" proti Juventusu Mohelnice. Hosté už si s předstihem zajistili mistrosvský titul. Zatímco domácí v nahuštěném středu tabulky potřebují každý bod pro lepší umístění. Zábřeh šel do vedení, ale hosté utkání rychle otočili a šli do vedení 4:1. Domácí už pak pouze snížili. Zábřeh doma prohrál 3:4 s Juventus Mohelnice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí vstoupili do utkání aktivně a drželi míč na kopačkách a kombinovali. Ve 12. minutě po krásném centru domácích se objevil na zadní tyči zcela osamocený Martin Jedelský, ktěrý pohotově zakončil a poslal Zábřeh do vedení 1:0. Domácí nadále pokračovali v aktivitě a dobře kombinovali a dostávali se do šancí. Do dvou šancí se dostal domácí David Kutal, v první trefil pouze brankáře hostí, který nutno podotknout skvěle vyběhl a ve druhé netrefil prázdnou bránu. Hosté hrozili po standartních situacích. Ve 40. minutě se mezi třemi hráči uvolnil hostující Michal Svačina, centrem našel Petr Ernekera a ten z první neomylně vyrovnal. Do šaten se tak šo za nerozhodného stavu 1:1.

Tři rychlé branky hostů v druhé půli, domácí ještě dvakrát stihli reagovat, ale na body to nestačilo

Hned ve 47. minutě se hosté zmocnili míče, adresátem přihrávky byl Michal Svačina a s klidem zakončil a poslal hosty do vedení 1:2. Hosté se dostali do většího tlaku a vytvářeli si šance. V 53. minutě zahrával standartní situaci hostující Jaroslav Appl, zahrál ji na první tyč, na míč si nabíhal Duda, který zmátl obranu i brankáře a míč skončil až v síti a bylo to 1:3. V 58. minutě předvedl své dovednosti opět Michal Svačina, když si pohrál s obranou domácích, zbavil se protihráčů a šel sám na brankáře a tváří v tvář s přehledem proměnil a poslal svůj tým do tříbrankového vedení. Hned po rozehrávce se domácí dostali do útoku, a zaváhání hostující obrany využil Martin Jedelský a svou druhou brankou v utkání dokázal snížit na 2:4. Domácím to vlilo krev do žil, a snažili se utkání zdramatizovat. Drželi míč na kopačkách a dobývali branku hostů. Hosté hrozili z brejků, po jednom z nich šel sám na brankáře Svačina a mohl si přiopsat hattrick, ale tentokrát ho výborně vychytal domácí brankář Martin Jílek a udržel ještě naděje pro svůj tým. V další šanci hostů, už byl domácí brankář překonán, ale na brankové čáře ho zastoupil Seidl.  V 74. minutě se povedlo domácím vstřelit branku, když po krásné průnikové přihrávce do pokutového území se povedlo snížt Ogrockému a bylo to 3:4. Do konce zápasu ještě byl čas na vyrovnání, domácí se o to snažili, ale marně. Ve finální fázi to nebylo úplně ono a hosté si to už pohlídali. Béčko Zábřehu tak doma padlo s mistrem ligy Juventusem Mohelnice 3:4. V tabulce tak Zábřeh přeskočilo mužstvo Loštic a Úsova a aktuálně jsou na devátém místě. V posledním kole se tak ještě rozhodně o konečném pořadí ve středu tabulky, kde je pět týmů v jednom bodu. 



Ohlasy k zápasu


SK SULKO-Zábřeh B
Martin Jílek - brankář: Utkání v kterém jsme měli na to získat body, to se však nepovedlo. Je škoda že se nám v první půli nepovedlo odskočit do dvoubrankového vedení – to by pak možná bylo úplně jiné utkání. Zápas rozhodla první desetiminutovka druhé půle. Pak už se nám těžko stahoval gólový náskok Juventusu. Hosté ukázali, že mají obrovské zkušenosti a ty jim pomohli vyhrát nejen tento zápas, ale i celou soutěž.

Juv. Mohelnice
Pavel Hampl - předseda týmu: Utkání se dá nazvat střetem generací. Domácí mladíci si vytvořili úvodní tlak, po centru vedli 1:0. My jsme neměli nikoho na střídání, ale pak jsme pomalu začali chytat dech a drželi se taktiky jeden útočník a vzadu pevné zajištění. Po ojedinělém průniku Svačiny, srovnal Erneker. Domácí střídali pět hráčů, ale přesto fyzické přednosti neuplatnili. Druhá půle jako přes kopírák, domácí drželi míč, ale my jsme skórovali ze smrtících protiútoků, dvakrát Svačina a jednou ze standartní situace Appl. Domácí již pouze snižovali, ale naši zkušení hráči si vítězství pohlídali. Bylo to z lavičky výborně vedené utkání o obrovské zkušenosti, vhodně zvolené taktice, víře ve vítězství a přiznejme i trochu štěstí. PS. utkání v Novém Malíně bude stát za to, Juve prijede pro pohár s fanoušky autobusem.



Sestavy


SK SULKO-Zábřeh B
M. Jílek [-] - S. Hampl [-] , J. Janák [-] , V. Ogrocki [-] , D. Lasovský [-] , V. Balcárek [-] , A. Švéda [-] , J. Resler [-] , M. Hrubý [-] , M. Jedelský [-] , D. Kutal [-]

Juv. Mohelnice
P. Malinka [-] - K. Appl [-] , P. Erneker [-] , A. Heidenreich [-] , M. Duda [-] , L. Chytil [-] , J. Appl [-] , K. Šafář [-] , T. Šerhant [-] , L. Grepl [-] , M. Svačina [-]

ŽK: 14. M. Jedelský - 84. M. Svačina .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kubíček Stanislav - WERNER Jakub, SLONČÍK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Daniel Ohrablo
Tip experta: remíza

Oba týmy mají splněno v soutěži, takže čekám remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza