Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 14:30

25.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bratrušov gólem v poslední minutě srazil Staré Město a bere tři body


Branky


5

V utkání 25. kola se doma představil Bratrušov proti Starému Městu. Bratrušov chtěl odčinit porážku z minulého kola, zatímco Baník potřebuje body jako sůl. Nakonec se z vítězství radují domácí, když v poslední minutě vystřelil výhru Bořivoj Bartoš. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli vedli domácí

Domácí vstoupili do utkání nabuzeně a ochotně získat tři body. Hned ve 4. minutě si pohrával s míčem hostující brankář, až ho o míč obral domácí Daniel Pantlík a trefil se do práždné branky a poslal domácí do vedení 1:0. V 10. minutě se hosté po kombinaci na levé straně hřiště dostali k centru do vápna, míč pouze vyrazil brankář domácích a ten se příhodně odrazil k Luďkovi Rohoňovi a ten neměl problém míč doklepnout do sítě a bylo tak srovnáno 1:1. Následně byli domácí aktivnější a vytvářeli si příležitosti, ale snad z pěti možností se ani jednou neprosadili. Ve 29. minutě se domácí na pravé straně dosstali k centru a míč si ve vápně našel David Matys, když dokázal předskočit hostujícího obránce a poslal míč za záda brankáře a vrátil vedení domácím, bylo to 2:1. Do šaten se tak šlo za lepšího stavu pro domácí. 

Hosté dokázali srovnat, ale v závěru se prosadil domácí Bartoš a Bratrušov bere tři body

Hosté vstoupili do druhé půle aktivně,se zápasem něco udělat a porvat se body. V 52. minutě se hosté po kombinaci na levé straně hřiště dostali až k nahrávce do vápna kde na zadní tyči pohodlně uklízel míč do prádné brány Ivo Lazarov a bylo srovnáno 2:2. Radost hostů však ale netrvala dlouho, hned o minutu později se na pravé straně dostal k míči nestárnoucí Jiří Žižka, dokázal se uvolnit a křižným centrem našel Martina Prokopa a ten hlavou trkl míč do sítě a domácí tak opět šli do vedení 3:2. V 59. minutě se po pěkné kombinaci hostů dostal k míči Jan Kužma, zaseknutím na brankové čáře se zbavil obránce a dokázal míč poslat přesně na zadní tyč a míč skončil v síti a bylo srovnáno 3:3. Vypadalo to, že vše spěje k penaltovému rozstřelu. Když se hosté nedokázali prosadit a zvrátit skóre na svoji stranu, tak v poslední minutě zápasu se dostal k míči stoper Bořivoj Bartoš a ze zhruba pětadvaceti metrů napřáhl a míč se po drobné teči dostal až za záda hostujícího brankáře. Střelou z dálky a trochou štěstí vystřelil tři body domácímu týmu. Bratrušov tak získává tři body, Staré Město po velkém boji padá a bude hrát v následujících kolech ještě o záchranu. 



Ohlasy k zápasu


Bratrušov
Bořivoj Bartoš - trenér: Úvodem chceme ještě jednou poděkovat soupeři, který souhlasil se změnou termínu. V původním termínu by chybělo více hráčů z důvodu účasti na svatbě a pracovním povinnostem. Staré Město přijelo s obávaným útočníkem Ivo Lazarovem, který má ještě v paměti, stejně jako my všichni, jeho střelecký koncert minule na našem hřišti, když nám vstřelil sám pět branek. V týdnu jsme potkali ve městě a avizoval, že chce na tento husarský kousek opět navázat a prý nám dá zase pět branek. Tomu také odpovídala naše taktika, nenechat ho volného. Úvodnímu hvizdu předcházela vzpomínková minuta ticha za legendu bratrušovského fotbalu Jardu "Parde" Turka, který s ním byl spjat několik desítek let ve všech možných funkcích, ale minulé pondělí podlehl zákeřné nemoci. Jardo budeš vždycky s námi. Kluci tak vstoupili do utkání ochotni získat ti body "pro Jardu". Skóre se přelévalo z jedné strany na druhou. Když jsme se chystali na pokutové kopy, tak se s tím nechtěl smířit náš stoper Bořík Bartoš a odhodlal se ke střele z dálky, už v momentě kdy se napřahoval na něj většina hráčů řvala, "né Bóřo né" ale s lehkou tečí se míč dostal do sítě. Jistě trochu náhodný gól, ale ta upřímná radost z něj, když byl v závěru a ještě vítězný byla euforická. Diváci, hlavně ti domácí, byli nadšeni ze sedmi branek, dramatického průběhu a vítězství domácích věnovaného "tam nahoru" Jardovi.

Baník Staré Město p.Sněžníkem
Petr Pacal - hráč: Zápas v Bratrušově jsme chtěli zvládnout, abychom se v tabulce posunuli a nemuseli řešit záchranářské starosti. Bohužel jsme v utkání rychle prohrávali. Poločas jsme prohráli 2:1. Ve druhé půli se skóre přelévalo. Dokázali jsme srovnat, ale pak přišel krutý konec. Z poslední akce jsme nedokázali dostat balón do bezpečí a domácí hráč z velké dálky šťastnou tečovanou střelou střelil vítězný gól. Bohužel opět po chybě našeho brankáře, který nepochopitelně pustil míč do sítě. Ve zbytečně vyhroceném utkání jsme tedy prohráli 4:3 i když jsme měli navíc.



Sestavy



Baník Staré Město p.Sněžníkem
S. Pěnička [-] - P. Baďura [-] , I. Lazarov [-] , J. Novosád [-] , N. Gábor [-] , J. Podhora [-] , M. Pořízka [-] , L. Rohoň [-] , J. Kužma [-] , J. Biloš [-] , P. Pacal [-]

ŽK: 41. A. Cakirpaloglu , 84. D. Pantlík - 8. P. Baďura .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: MUSIL Petr - NAVRÁTIL Miroslav, ŠTĚPÁN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Tady vidím výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích