0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřebí bere druhou výhru v řadě a veze si tři body z Rapotína


Branky


6

V utkání 24. kola se doma představil Rapotín "B" proti Jestřebí. Hosté přijeli povbuzeni první jarní výhrou z minulého kola a chtěli to potvrdit a to se povedlo. Rapotín doma nestačil na Jestřebí a prohrál 0:2. Padá tak na dvanácté místo a Jestřebí se po výhře posunulo na deváté místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro hosty

Od začátku zápasu byla hra vyrovnaná, šancí moc nebylo. Domácí chtěli hrát kombinačně, ale hosté hráli silový fotbal, rychle kombinovali a nakopávali míče. Ve 28. minutě si Sládek prohodil míč mezi dvěma obránci do šestnáctky a ti aby ho nefaulovali, tak ho naplno nebránili, ten se tak dostal přes ně a dával míč pod sebe a na zadní tyč střílel Jaromír Janíček a přesně, 0:1 pro hosty. Ve zbytku první půle hráli hosté ze zabezpečené obrany, domácí se snažili hrát aktivně a dostávat se do šancí, ale v koncovce nebyli efektivní. Do šaten se tak šlo za jednobrankového vedení pro Jestřebí. 

Hosté přidali branku a berou tři body

Do druhé půle vstoupili domácí s cílem srovnat stav utkání, a hosté převážně jen bránili. Snažili se to odběhat a hrát na brejky, protože měli na střídačce pouze jednoho hráče. Hosté tak nakopávali dlouhé míče dopředu a hráli ze zabezpečené obrany. Domácí si vypracovali pár šancí, ale nepodařilo se proměnit, ani když po standartní situaci ve velké šanci hlavičkoval Martin Krupčík, ale brankou to neskončilo. V 57. minutě se hosté dostali do jedné z brejkových situací, míč se dostal k Frantovi Maradovi, ten utekl obraně domácích a po nastřelení brankáře se míč odrazil k Martinovi Sládkovi a ten z jedničky asi z třiceti metrů přehodil všechny obránce před  sebou včetně brankáře a bylo to 0:2. Zápas už se pak jen dohrával a nic dalšího se nestalo. Rapotín "B" tak doma nedokázal vstřelit branku a prohrál 0:2 s Jestřebí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Rapotín B
Filip Ondráček - hráč: Utkání bylo nudné pro diváka, chtěli jsme hrát fotbal, ale soupeř hrál silový fotbal a nakopával dlouhé míče a my jsme přistoupili na jejich hru. Trápila nás koncovka, my jsme své šance nevyužili, zatímco hosté byli efektivní. Remíza by tomuhle utkání slušela více, ale při špatné koncovce jsme na body nestačili.

Jestřebí
Tomáš Horký - kapitán: Do utkání jsme šli s tím, že musíme urvat body za každou cenu, podle toho vypadal i obraz hry. Hezkých šancí nebo akcí příliš nebylo, hrálo se hodně ze zabezpečené obrany a na jistotu. Byl to zápas hodně o běhání. Kluci to odmakali a ubojovali, Zápas hodně bolel, bylo hodně soubojů a na velkém hřišti rychle docházely síly. Takže takové tři body chutnají ještě lépe. V příštím zápase s Malínem chceme opět alespoň bodovat, i když víme, že to bude velmi kvalitní soupeř a těžký zápas, ale dokázali jsme je porazit ve finále poháru, tak proč ne i teď.



Sestavy


TJ Jiskra Rapotín B
D. Bartoň [-] - T. Viktořík [-] , J. Ludvík [-] , L. Stuchlík [-] , M. Schejbal [-] , M. Baum [-] , F. Draňa [-] , M. Kupčík [-] , F. Ondráček [-] , J. Mašlej [-] , P. Babinet [-]

Jestřebí
R. Doubrava [-] - M. Krátký [-] , J. Kantor [-] , J. Kramar [-] , J. Janíček [-] , M. Kotrle [-] , L. Mička [-] , T. Horký [-] , M. Sládek [-] , M. Horký [-] , D. Kondler [-]

ŽK: 44. J. Mašlej , 47. F. Ondráček - 52. T. Klubíčko .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Žák Ludvík - TANDLER Oto, SLONČÍK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Gabriel

Expert: Petr Strouhal
Tip experta: výhra domácích

Věřím domácímu týmu, ale bude záležet na příspěvku hráčů z A týmu Rapotína.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích