2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

23.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky Juventus Mohelnice doma přehrál druhou Leštinu a utíká tak v tabulce už na deset bodů


Branky


9

Ve šlágru 23. kola se doma přestavil vedoucí tým tabulky Juventus Mohelnice proti druhé Leštině. Hosté se dostali do vedení, ale domácí zvládli utkání otočit a berou tři body. Juventus tak zvítězil 2:1 nad Leštinou a v tabulce vede už o deset bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po první půli ve vedení

Utkání začalo opatrně, obě mužstva hráli s pevnou obranou. Hosté byli aktivnější, drželi více míč na kopačkách. Hned v 5. minutě se do velké šance dostal Jakub Hajtmar, který sám hlavičkoval na malém vápně, ale netrefil bránu. Domácí hrozili hlavně po standartních situacích, a právě po rohovém kopu trefili břevno. Ve 40. minutě se k míči dostal Martin Kotrle  a z hranice vápna se obstřelem krásně trefil do šibenice a poslal tak hosty do vedení. Nic dalšího už se v první půli nestalo a do kabin se tak šlo za stavu 0:1 pro hosty. 

Domácí dokázali utkání otočit a berou tři body

Ve druhé půli se obraz hry trochu více vyrovnal, hosté sice drželi více míč, ale domácí opět hrozili po standartních situacích. V 55. minutě se po špatné rozehrávce hostů, dostal do brejku Michal Svačina, a střelou na bližší tyč dokázal prostřelit hostujícího brankáře a srovnal stav utkání na 1:1. Po dalších rohových kopech se domácí dostali do většího tlaku a hosté převážně už jen bránili. V 84. minutě po faulu u šestnáctky dostal druhou žlutou kartu střelec první branky Martin Kotrle a byl vyloučen, ale stejně tak za domácí dostal druhou žlutou kartu za řeči David Vyroubal. Utkání se tak dohrávalo v menším počtu hráčů na hřišti. Po přímem kopu fantasticky chytil gól brankář Majstršin, ale na následnou dorážku už byl krátký, když se k míči dostal Kamil Šafář a dostal míč do sítě. Juventus tak otočil utkání a vítězí 2:1 a bere tři body. V tabulce tak navyšuje náskok na deset bodů na druhou Leštinu. Souboj prvního s druhým sledovalo 300 diváků, na okresní přebor výborné číslo. 



Ohlasy k zápasu


Juv. Mohelnice
Pavel Hampl - předseda týmu: Utkání začalo opatrně, hosté měli více ze hry, útoky domácích byli však nebezpečnější, ale své šance jsme neproměnili. Naopak hosté ve 40. minutě po pěkné střele šli do vedení. Po půli se obraz změnil, převzali jsme iniciativu a zaslouženě Svačinou vyrovnali. V posledních patnácti minutách bylo spousta závarů v pokutovém území Leštiny a po jednom z nich Šafář zblízka vstřelil vítězný gól. V tabulce jsme tak odskočili na deset bodů druhé Leštině a míříme za vítězstvím v lize.

TJ Sokol Leština
Michal Kejík - hráč: Předchozí vysokou prohru se Šumperkem jsme hodili za hlavu, protože tam to bylo bez šance. A věděli jsme, že zápas s Juve bude diametrálně odlišný. Přeci jen mají poněkud starší kádr, ale o to jsou lepší fotbalisti. A když se minulý týden vykartoval Jarda Appl, kapitán a jejich playmaker, věděli jsme, že máme větší šanci zvítězit. Do první obdržené branky jsme byli víc na míči. Pak se ale obraz hry změnil, zalezli jsme a čekali na penalty. To se nám ale vymstilo. Po faulu a vyloučení našeho hráče i hráče domácích jsme po přímém kopu dostali branku. Takže bohužel další prohra a náš náskok na druhém místě se ztenčuje a teď jedeme do Bratrušova, kterému se na jaře taky daří, ale pokusíme se to už zlomit a zvítězit.



Sestavy


Juv. Mohelnice
P. Malinka [-] - M. Duda [-] , T. Šerhant [-] , D. Vyroubal [-] , K. Šafář [-] , M. Karger [-] , L. Grepl [-] , M. Svačina [-] , P. Erneker [-] , A. Heidenreich [-] , L. Chytil [-]

TJ Sokol Leština
J. Majstršin [-] - M. Kejík [-] , J. Hobler [-] , J. Vepřek [-] - M. Balcárek [-] , J. Hajtmar [-] , T. Jurenka [-] , K. Žváček [-] - P. Žák [-] , Š. Čulík [-] - M. Kotrle [-]

ŽK: 49. D. Vyroubal , 66. D. Šrot , 88. M. Svačina - 55. M. Kotrle . ČK: 84. D. Vyroubal - 84. M. Kotrle .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: JÍLEK Pavel - JASTRZEMBSKI Richard, RULÍŠEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Jiří Šafář
Tip experta: výhra domácích

Juventus má spoustu bývalých fotbalistů, možná kdysi profíků. Umí zachovat chladnou hlavu a rozhodovat zápasy.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů