0:1
(0:1)
16. T. Haša
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsov doma těsně podlehl Novému Malínu


Branky


16. T. Haša
9

V utkání 23. se doma představil Úsov proti Novému Malínu. Podle tabulky byl jasný favorit utkání tým hostů z Nového Malína. Úsov nakonec doma prohrál těsně 0:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

Do utkání vstoupili aktivněji hosté, drželi míč na kopačkách, kontrolovali hru. Domácí pouze bránili a snažili se hrát na brejky. Nový Malín hrál dobře po pokutové území, ale ve finální fázi to nebylo úplně ono. V 16. minutě se individuálně přes dva hráče prosadil Lukáš Pospíšil, který křižnou přízemní střelou trefil pouze tyč domácí branky, k míči ale dobrým pohybem ve vápně dostal Tomáš Haša a v klidu uklidil míč do branky a poslal tak hosty do vedení. Hostující Tomáš Haša se ještě dostal v první půli do dalších šancí ale ty využít nedokázal. Domácí se také dostali do šance, když po centru z poloviny hřiště se míč snesl přímo na hlavu Tomáše Keptra, ale ten velké šance nevyužil. A když v další šanci neuspěl ani hostující útočník Ondřej Dus, tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Ve druhé půli už jsme se branek nedočkali, a tak se z výhry radovali hosté

V druhé půli se obraz hry neměnil, aktivnější byl hostující tým. Malín tak opět kontroval hru a držel míč. Dvě obrovské šance spálil Jakub Laštůvka, kdy po hezkých akcích, šel v obou případech sám na gólmana, ale pokaždé přestřelil. Domácí se snažili nakopávat dlouhé míče, ale hostující obrana byla ve vzduchu stoprocentní. Hosté už další branku přidat nedokázali. Domácí se ještě dostali po brejkové akci do šance, ale díky dobrému vyběhnutí brankáře Laščáka, to brankou neskončilo. Nic dalšího už se v utkání nestalo a po závrečném hvizdu se tak mohli radovat hosté. Úsov doma podlehl 0:1 Novému Malínu. Úsov tak aktuálně padá na dvanácté místo tabulky, ale okolo něj je to opravdu nahuštěné a počítají se každé body. A Nový Malín se díky prohře Leštiny na hřišti lídra tabulky, dotáhl na rozdíl tří bodů k druhému místu a čeká nás v dalších kolech ještě velký souboj o druhé místo. 



Ohlasy k zápasu


Úsov
David Kubík - kapitán: Do zápasu jsme šli v hodně oslabené sestavě, kompletní byla pouze obrana. Chyběl nám nejlepší útočník Stanislav Březina. Takže malý počet hráčů a dost absencí v základní sestavě. Nechtěli jsme dostat nějaký velký příděl. Celé utkání jsme víceméně jen bránili, nějakou šanci jsme si vytvořili, ale nedokázali jsme ji proměnit. Do tohoto utkání jsme šli proti lepšímu týmu. V dalších kolech nás ještě čekají týmy, které jsou v tabulce těsně nad námi nebo pod námi a to bude pro nás důležitější.

TJ Sokol Nový Malín
David Michalička - vedoucí týmu: Do Úsova jsme přijeli ve stejné sestavě jako minulý týden do Palonína. Od začátku jsme byli aktivnější tým, byli jsme více na balónu a kontrolovali hru. Bohužel jsme nedokázali proměňovat šance a většina střel končila mimo branku a ne v brance. Naše obrana výborně zvládala nakopávané míče domácích a když jsme neproměnili ani další šance, tak utkání skončilo výsledkem 0:1 pro nás. Tři body samozřejmě bereme a jedeme dál za naším cílem, ovšem stále je na čem pracovat, zejména na zakončení a přihrávkách po zemi. Kluci jsou ale stále ještě ve vývinu ale chuť a nasazení jim rozhodně nechybí a za to jsme rádi!



Sestavy


Úsov
M. Grygar [-] - M. Dopita [-] , O. Hlaváč [-] , P. Mucha [-] , M. Nevěřil [-] , M. Frank [-] , M. Jiroušek [-] , R. Dopita [-] , D. Kubík [-] , T. Keprt [-] , M. Obíral [-]

TJ Sokol Nový Malín
D. Laščák [-] - J. Laštůvka [-] , O. Dus [-] , L. Pospíšil [-] , L. Korger [-] , J. Palatka [-] , T. Haša [-] , M. Klimek [-] , D. Janda [-] , . Michalička [-] , J. Diblík [-]

ŽK: 36. D. Kubík .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: BERKA Václav - JÍLEK Pavel, POLÁČEK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Jiří Šafář
Tip experta: výhra hostů

Oba dva týmy mají mladý kádr, ale myslím si, že Malín bude lepší a bude brát body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů