Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Loštic doma prohrálo s Úsovem


Branky


7

V utkání 20. kola se doma utkalo béčko Loštic s Úsovem. Hosté dokázali zvítězit 3:2. Bodově se tak Úsov dotahuje na týmy před sebou a střed tabulky je opravdu vyrovnaný. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí doma přivítali Úsov. Během dne bylo deštivo a tak se zápas odehrál na těžkém promočeném trávníku a z tohoto důvodu moc fotbalovosti nepobral. Celý první poločas se odehrával v bojovném duchu s mnoha souboji uprostřed hřiště. Za zmínku stojí 29. minuta, kdy brankář domácích fauloval hostujícího útočníka. Následně zahrávaná penalta skončila vysoko nad domácí bránou. Již to vypadalo, že se do šaten půjde za nerozhodného stavu. Nedočkaví hladovci již stáli frontu na párek, když domácí zahrávali rohový kop, který propadl přes klubko hráčů až k Hopjákovi, který nekomprosní střelou otevřel skóre. Loštice tak vedly 1:0. Euforie domácích vydržela přesně jednu minutu, kdy domácí obrana nahrála přímo soupeři, který ve 42. minutě s nabídnutou šancí nepohrdl a srovnal stav utkání, prosadil se Stanislav Březina. Do šaten se tak šlo nakonec při skóre 1:1.

Hosté šli do trháku, domácí už v závěru pouze snížili

Druhý poločas začali aktivněji domácí. Každopádně v 51. minutě se radovali hosté, kdy se k míči dostal Filip Kudrna a hosté se dostali do vedení 1:2. Následně se oba týmy dostávali do šancí, některé zastavila tyč a některé pochytali brankáři. V 84. minutě se po brejkové situaci dostal do úniku hostující Stanislav Březina, utekl domácí obraně a lehkým obloučkem přehodil gólmana a zvýši vedení Úsova na 1:3. Domácí se nadále aktivně snažili. V 90. minutě  se k míči dostal domácí Jan Komínek a nekompromisní ranou snížil stav utkání na 2:3. Loštice se ještě v posledních vteřinách hnali za vyrovnaním, ale to se už nepovedlo, když poslední střelou zápasu nastřelil Mikeš pouze tyč. Úsov tak uhájil vítězství 3:2 a veze si tři body z Loštic. 



Ohlasy k zápasu


SK Loštice B
Petr Dudek - asistent trenéra: Obrovské zklamání, bohužel ne z výsledku, ale z předvedené hry před vlastními fanoušky.

Úsov
David Kubík - kapitán: Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého. Hrál se vyrovnaný fotbal. Na vítězství jsme se pořádně nadřeli. Každopádně bojovný fotbal nahoru dolů, který musel fanoušky bavit.



Sestavy


SK Loštice B
K. Chmelař [-] - R. Morávek [-] , J. Vinkler [-] , J. Kobza [-] , J. Mikeš [-] , J. Gereš [-] , J. Másilko [-] , M. Konečný [-] , J. Hejný [-] , P. Hopják [-] , F. Vyhlídal [-]

Úsov
M. Grygar [-] - O. Kubík [-] , M. Frank [-] , F. Kudrna [-] , M. Nevěřil [-] , M. Jiroušek [-] , R. Dopita [-] , T. Keprt [-] , D. Kubík [-] , S. Březina [-] , M. Obíral [-]

ŽK: 28. K. Chmelař , 60. R. Morávek - 73. F. Kudrna .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BAHOUNEK Adam - KREJČÍ David, ŠTOLZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Gabriel

Expert: Martin Krejčí
Tip experta: výhra domácích

Velké hřiště v Lošticích nebude hráčům z Úsova svědčit a proto očekávám výhru Loštic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích