4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrov doma porazil lídra tabulky Juventus Mohelnice


Branky


9

V utkání 19. kola přijel na hřiště Petrova vedoucí tým soutěže, Juventus Mohelnice. Domácí jsou na jaře ve výborné formě. To převedli i v uktání proti prvnímu týmu tabulkiy a dokázali zvítězit 4:1. V tabulce se tak posunuli na šesté místo. První Juventus po prohraném utkání má už pouze tříbodový náskok na druhou Leštinu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Petrov vstoupil do utkání aktivněji. V 21. minutě se po zaváhání hostující obrany dostal míč do sítě, vlastní gól si vstřelil Malinka a bylo to 1:0 pro domácí.  Ve 38. minutě se dostal k míči Karel Stromšík a zvýšil vedení Petrova na 2:0. Hned o tři minutky později se podařilo hostům snížit. Michal Svačina svým šestnáctým gólem v soutěžu snížil stav utkání na 2:1. Do kabin šli spokojenější domácí.

Červená karta pro hosty, pokutový kop pro domácí

Vedoucí tým tabulky vstoupil do druhé půle s cílem obrátit stav zápasu. Domácí však hráli dobře a nebylo to vůbec lehké. I když se hosté do nějaké šance dostali, tak ji nedokázali využít. V 60. minutě byl vyloučen hostující hráč Tomáš Šerhant. Domácí měli pokutový kop, ten ale nedokázali proměnit. Ale hned chvíli na to se i tak dokázali prosadit, kdy vstřelil gól Lukáš Kováč a zvýšil vedení na 3:1. Domácí tak hráli proti oslabenému týmu a už šlo jen o to si to pohlídat do konce utkání. Hosté v deseti něměli síly na nějaký zvrat. Tak ještě v 75. minutě se dostal k míči Michal Gargulák a upravil výsledek na 4:1 pro Petrov. Nic dalšího už se v utkání nestalo a domácí tak zvládli porazit první tým tabulky. Juventus Mohelnice sice nadále zůstává na prvním místě ale už má pouze tříbodový náskok na druhou Leštinu, která vyhrála na hřišti Dubicka.



Ohlasy k zápasu



Juv. Mohelnice
Pavel Hampl - předseda týmu: Domácí měli více ze hry, po našich chybách šli do vedení, sice se nám podařilo ještě před přestávkou snížit, ale to už nestačilo. V druhé půli po červené kartě, jsme dohrávali v deseti a Petrov už nás dokázal trestat a zvítězil.



Sestavy


Petrov-Sob.
O. Krč [-] - A. Dorňák [-] , R. Chodura [-] , J. Gargulák [-] , A. Matocha [-] - M. Gargulák [-] , R. Kühndel [-] , P. Šenekl [-] - J. Januška [-] , L. Kováč [-] - K. Stromšík [-]

Juv. Mohelnice
P. Malinka [-] - D. Vyroubal [-] , M. Duda [-] , P. Balcárek [-] , A. Heidenreich [-] , J. Appl [-] , T. Šerhant [-] , K. Appl [-] , K. Šafář [-] , P. Erneker [-] , M. Svačina [-]

ŽK: 64. K. Stromšík , 83. J. Januška - 64. D. Vyroubal , 66. P. Erneker . ČK: 60. T. Šerhant .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: PROVAZNÍK Jan - ŠTĚPÁN Karel, NAVRÁTIL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 4. 2023 21:32
Pro fanouška nepříliš atraktivní utkání - pomalé a plné nepřesností, díky kvalitě hrací plochy. Každopádně pro nás velmi důležité 3 body! Soupeře jsme takřka k ničemu nepustili. Nechci být sebestředný, ale Juventus může být s výsledkem 4:1 spokojený, jelikož se číslovka na světelné tabuli mohla po konci utkání zastavit na daleko vyšším čísle.
23. 4. 2023 22:05
Gratuluji k vítězství :)
Jakub Gabriel

Expert: David Kubík
Tip experta: výhra domácích

Sobotín doma vyhraje. Tip na výsledek 3:1

22. 4. 2023 21:16
Skoro si se trefil :)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích