Nový Malín doma porazil béčko Loštic


Branky


10. L. Pospíšil , 62. O. Dus , 66. O. Dus , 74. . Michalička , 83. O. Dus - 42. J. Komínek , 90. R. Morávek (p.)
7

V utkání 19. kola přijelo loštické béčko na hřiště Nového Malína. Malín jaro nezačal dobře a zatím na jaře nedokázal zvítězit, zatímco Loštice na tom jsou poněkud lépe. Domácí nakonec po dobrém výkonu dokázali zvítězit 5:2 a připsali si první jarní výhru a udrželi v tabulce kontakt na rozjetý Bratrušov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Nový Malín chtěl poprvé na jaře zvítězit. Utkání začal aktivně s vysokým nasazením a odhodláním. V 10. minutě se dostal k míčí za vápnem Lukáš Pospíšil a krásnou střelou rozvlnil síť a poslal tak domácí do vedení 1:0. Hosté si vypracovali první šanci zhruba po půl hodině hry, kdy se za záda domácích beků dostal Konečný. Jeho zakončení ovšem postrádalo přesnost i razanci. Těsně před přestávkou se hosté nakonec už dočkali vyrovnání. Po rohovém kopu se k hlavičce dostal Jan Komínek a bylo srovnáno. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Domácí se rozjeli, hosté už pouze v závěru snížili

Od začátku druhé půle byli domácí stále aktivnějším a lepším týmem. V 62. minutě byl adresátém přihrávky Ondřej Dus, který se obtočil kolem loštického stopera a technicky uklidil míč k tyči a poslal Malín do vedení 2:1. O čtyři minuty později se opět dostal k míči Dus, po zaváhání hostující obrany a křižnou přízemní střelou zvýšil na 3:1. V 74. minutě se zapsal mezi střelce domácí Michalička a bylo to 4:1. V 83. minutě dovršil hattrick Ondřej Dus a poslal Malín do vedení 5:1. Ještě pár minut před koncem se podařilo Lošticím snížit, když se z pokutového kopu trefil Morávek a stanovil tak konečný výsledek na 5:2 pro domácí. Nový Malín si tak připsal první jarní výhru a v tabulce je aktuálně na čtvrtém místě, o bod za na jaře výborně hrajícím Bratrušovem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nový Malín
Jakub Diblík - hráč: Z naší strany konečně dobrý výkon. V první půli jsme ještě nevyužívali šance. Ve druhém poločase pomohl návrat Ondry Duse po červené kartě, který nasázel hattrick a pomohl nám k vítězství.

SK Loštice B
Martin Krejčí - trenér: Gratulace soupeři k zasloužené výhře. Co se týká našeho výkonu jsem zklamaný, jakým způsobem jsme k zápasu přistoupili a jakou hrou jsme se prezentovali. Jedná se o nejhorší výkon za mého působení u týmu. Doufám, že nás tato „facka“ probere a opět začnou hráči tvrdě makat. Zadarmo nám body nikdo nedá.



Počet diváků: 85. Rozhodčí: KAŠPAR Jakub - KREJČÍ David, MICHALIČKA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: David Kubík
Tip experta: remíza

Novému Malinu se na jaře moc nedaří přesto si myslím, ze by aspoň bod mohli získat. Tip na výsledek 2:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza