3:4
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Juventus Mohelnice zvítězil na hřišti Dubicka


Branky


1. D. Richter , 23. D. Pospíšil (p.) , 81. D. Pospíšil - 19. M. Svačina , 21. P. Erneker (p.) , 40. J. Kloss , 92. P. Erneker
2

Vedoucí mužstvo tabulky Juventus Mohelnice jelo na hřiště Dubicka. Ve vyrovnaném utkání se podařilo zvítězit hostům 4:3. Juventus tak zůstává na prvním místě s náskokem šesti bodů před druhou Leštinou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový nástup domácího týmu

Hned v 1. minutě poslal domácí do vedení David Richter. Juventus se začal tlačit více do útoku a v 19. minutě se trefil Michal Svačina. Ve 21. minutě fauloval domácí hráč ve vápně a rozhodčí nařídil pokutový kop pro hosty. Ten proměnil Petr Erneker a Juventus otočil zápas ve svůj prospěch. O dvě minutky později se kopala penalta i na druhé straně. Hostující brankář fauloval domácího hráče. Z pokutového kopu srovnal David Pospíšil. Krátce před přestávkou se krásné individuální akci prosadil Klos a hosté tak šli do šaten ve vedení. 

Strhující druhá půle

Domácí vstoupili do druhého poločasu aktivně. Hnali se za vyrovnáním a v 81. minutě se to povedlo. Gól vstřelil David Pospíšil a bylo srovnáno. Utkání spělo k remízovému výsledku. V 92. minutě přišel přišla ještě standartní situace pro hosty. Z té trefil Petr Erneker a svou druhou brankou v zápase poslal Juventus do vedení. Domácí vrhli všechny síly do útoku a v posledních vteřinách ještě nastřelili břevno, ale to bylo už vše. Z vítězství se tak radovali hosté krasném gólovém utkíní výsledkem 3:4.



Ohlasy k zápasu



Juv. Mohelnice
Pavel Hampl - předseda týmu: Do utkání jsme nastoupili v oslabené sestavě a na hřišti to bylo znát. Nakonec se nám podařilo zvítězit. Utkání se muselo líbit, hodně gólů, emoce, napětí od první do poslední minuty.



Sestavy


FC Dubicko
L. Krňávek [-] - P. Pobucký [-] , M. Koubek [-] , M. Pur [-] - J. Žižka [-] , J. Lamr [-] , F. Šín [-] , D. Pospíšil [-] , L. Plhák [-] - D. Pobucký [-] , D. Richter [-] -

Juv. Mohelnice
P. Malinka [-] - L. Chytil [-] , M. Duda [-] , A. Semian [-] , K. Appl [-] , J. Appl [-] , J. Kloss [-] , K. Šafář [-] , M. Rozsypal [-] , P. Erneker [-] , M. Svačina [-]

ŽK: 21. P. Šťastný , 70. P. Pobucký - 23. P. Malinka , 38. M. Svačina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hetmánek Rudolf - JASTRZEMBSKI Richard, POLÁČEK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Martin Jílek
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase je favoritem Juventus. Dubicko má sice dobré mužstvo, ale Juventus je svými kvalitami přehraje.