0:6
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:00

17.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Šumperka porazila Jestřebí


Branky


25. A. Žák , 27. M. Jecu , 35. M. Elšík , 37. M. Elšík , 60. M. Elšík , 82. A. Žák
3

Jestřebí doma hostilo béčko Šumperka. Hosté i v tomto utkání měli opět nějaké posily z áčka i díky tomu zvítězili potřetí za sebou, tentokrát to bylo výsledkem 0:6. Jestřebí je tak po prohře na sedmém místě tabulky. Rezerva Šumperka je na dvanáctém místě, ale bodově se už pomalu ale jistě dotahuje na týmy před sebou. Tabulka je hodně vyrovnaná a na páté místo ztrácí "pouze" šest bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro béčko Šumperka

Utkání se hrálo na těžkém terénu po silných deštích. Zápas byl z počátku vyrovnaný. Domácí se dostali do dvou velkých šancí, ale v obou případech je lapil golman hostů. V 25. minutě se podařilo hostům z rychlého útoku vstřelit gól, mezi střelce se zapsal Adam Žák. Jen o dvě minutky později napřáhl z dálky Martin Jecu a domácí brankář lovil míč ze sítě podruhé. Domácí hráčí měli malé zdravotní trable a šrámy z utkání. Hosté převzali otěže utkání a v 35. minutě se prosadil Marek Elšík. Po chvíli přidal hned druhý gól. Do kabin se tak šlo za stavu 0:4 pro hosty.

Hosté přidali ještě dvě branky

Do druhé půle vstoupili domácí aktivně, se snahou ještě utkání zdramatizovat. Útočné akce Jestřebí, ale končili pouze u brankáře hostí. V 60. minutě se po akci hostů dostal k míči Marek Elšík a zkompletoval hattrick. Domácí se ne a ne prosadit a když Matěj Kotrle nastřelil pouze břevno, tak vyšli hráči Jestřebí v utkání naprázdno. Těsně před koncem se ještě za hosty zvládl prosadit podruhé v utkání Adam Žák a bylo hotov. Rezerva Šumperka tak zvítězila na jaře potřetí v řadě a už má v tabulce na dohled týmy před sebou.



Ohlasy k zápasu


Jestřebí
Jan Lukáč - předseda týmu: O přestávce jsme si řekli, že to nezabalíme, ale i přes naše velké šance se nám branku nepodařilo vstřelit, pouze břevno po střele Matěje a zbytek pochytal jejich gólman. Přesto druhý poločas byl z naší strany dobrý, minimálně 2-3 góly tam měly padnout, hosté přidali ještě dvě branky a zaslouženě si vezou tři body.




Sestavy


Jestřebí
K. Kramar [-] - F. Marada [-] , L. Mička [-] , T. Horký [-] , V. Švub [-] , M. Sládek [-] , M. Krátký [-] , M. Horký [-] , D. Kondler [-] , J. Kramar [-] , T. Klubíčko [-]

FK Šumperk B
J. Žanda [-] - M. Elšík [-] , O. Krahula [-] , M. Jecu [-] , P. Přikryl [-] , V. Klimek [-] , A. Žák [-] , O. Musílek [-] , M. Tyl [-] , P. Dostál [-] , V. Dostál [-]

ŽK: 58. M. Kotrle .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHODURA Tomáš - PROVAZNÍK Jan, MUSIL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Martin Jílek
Tip experta: výhra domácích

Jestřebí je pro mě favoritem i přes zlepšené výsledky šumperského Béčka. Jestřebí si připíše první jarní vítězství.