Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrov rozdrtil poslední Palonín


Branky


2

O víkendu se odehrálo utkání Petrov proti Palonínu. Petrov na domácím hřišti zvítězil opět vysokým rozdílem, tentokráte 6:0. Díky druhému vítězství za sebou už poskočil v tabulce na páté místo a to má ještě zápas k dobru. Palonín ten zůstavá na posledním místě tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"Bůra" za poločas

Domácí byli od začátku utkání aktivnějším týmem. Ve 14. minutě se poprvé v zápase měnilo skóre. Domácí poslal do vedení Lukáš Kováč. O něco málo později se během tří minut prosadili Januška a Kühndel a bylo to už 3:0. Petrov ve své aktivitě nepolevoval a nadále měl spoustu šancí. Další z nich proměnil opět Lukáš Kováč, pro něj už to byla druhá branka v zápase. A ještě před přestávkou přidal další gól Michal Gargulák a Petrov tak stihl nasázet bůra za poločas. 

Domácí přidali ještě jednu branku

Palonín přijel k zápasu v nekompletní sestavě. Zápas už se v druhé půli spíše dohrával. Po prvním poločase bylo již rozhodnuto, a tak hosté se snažili neobdržet další branky. V 60. minutě se ještě ale zvládl prosadit potřetí Lukáš Kováč a zaznamenal tak hattrick. Ve zbytku utkání se už pak nic nestalo. Petrov tak opět zvítězil velkám gólovým rozdílem. Díky tomu se posunul již na páté místo tabulky.



Ohlasy k zápasu



Palonín
Alois Tichý - trenér: K soupeři jsme vyjížděli v dost nekompletní sestavě, tudíž naše očekávání nebyli příliš optimistické. To se během prvního poločasu bohužel projevilo a domácí šli o poločase do kabin za stavu 5:0. V kabině jsme se domluvili, že druhý poločas odehrajeme více defenzivně, abychom nedostali další zbytečné branky. To se podařilo a v druhé půli už soupeř skóroval pouze jednou.



Sestavy


Petrov-Sob.
O. Krč [-] - J. Gargulák [-] , F. Lopez [-] , A. Matocha [-] , R. Chodura [-] - K. Stromšík [-] , R. Kühndel [-] , M. Gargulák [-] , P. Šenekl [-] - J. Januška [-] , L. Kováč [-] -

Palonín
M. Krbec [-] - P. Faltýnek [-] , V. Pobucký [-] , L. Vyjídáček [-] , A. Tichý [-] , P. Čaniga [-] , R. Ellner [-] , M. Heger [-] , M. Zapletal [-] , T. Heinz [-] , M. Hejtmánek [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: MUSIL Petr - HETMÁNEK Rudolf, SLONČÍK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Martin Jílek
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase vidím jako jasného favorita domácí tým.