2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichovice otočily zápas!


Branky


5

Ve víkendovém kole III. třídy SEVER hostil Bílý Potok soupeře z Jindřichovic pod Smrkem. Jindřichovice vstupovaly do tohoto zápasu se šňůrou tří zápasů bez obdržené branky. Naopak Bílý Potok si chtěl po porážce s Raspenavou napravit reputaci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka v prvním poločase

Do utkání vstoupil aktivněji Bílý Potok. Jindřichovice měly problémy v kombinaci, nedařilo se jim konstruktivně rozehrávat. První branku utkání vstřelil ve 20. minutě Kamil Pavlíček. Poslal tím domácí do vedení 1:0. Zbytek poločasu se odehrál za tohoto stavu a do kabin šli hosté s jednobrankovým mankem.

Hrevuš rozhodnul!

V 57. minutě se radovali domácí podruhé. Prosadili se totiž z přímého kopu. Míč do brány dostal Jan Hájek. Pro hosty z Jindřichovic to nevypadalo dobře. Neměli ale co ztratit. Hned dvě minuty po inkasovaném gólu snížil na 2:1 z pohledu domácích Denis David. Tento gól Jindřichovice nakopnul. V 64. minutě přišla vyrovnávající branka Denise Davida, pro kterého to byl již druhý gól v zápase. Na jednou jsme měli vyrovnané utkání a ve hře byly tři body pro obě strany. Zápas rozhodnul v 64. minutě Marcel Hrevuš. Jindřichovice dokázaly jednobrankový náskok udržet a radovaly se z výhry.



Sestavy


Bílý Potok
M. Kohút [-] - L. Čarný [-] (53. D. Kovač [-] ) , G. Berta [-] (46. D. Hejduk [-] ) , Z. Beneš [-] , M. Heller [-] (60. P. Tomáš [-] ) , K. Pavlíček [-] , J. Hájek [-] , V. Šatava [-] , D. Čarný [-] (60. M. Sivák [-] ) , A. Diltchev [-] , J. Mráček [-]

Jindřichovice p. S.
M. Krause [-] - K. Skuček [-] , T. Hroch [-] , M. Knapp [-] , D. Karala [-] (57. V. Řehák [-] ) - D. Vančura [-] , P. Drahoňovský [-] , R. Lenhart [-] , M. Knapp [-] - D. David [-] (84. M. Pěkný [-] ) , M. Hrevuš [-] (87. M. Karásek [-] ) -

ŽK: 1. D. David .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kafka František - VASKO Ivan, ZELINGER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Ondra Přenosil
Tip experta: výhra hostů

Jindřichovice opět udrží nulu. Dopadne to 0:5.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů