1:3
(1:3)
6. P. Židuliak (p.)
11. P. Židuliak (p.)
36. L. Hofman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 17:00

20.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě proměněné penalty pomohly Bulovce k vítězství!


Branky


24. L. Svoboda - 6. P. Židuliak (p.) , 11. P. Židuliak (p.) , 36. L. Hofman
3

Bulovka, která stále pomýšlí na první místo v tabulce, zavítala toto kolo do Mníšku, kde vyzvala místní "Béčko". První vzájemné střetnutí skončilo těsně 4:3 pro Bulovku. Ta chtěla i tentokrát ukázat proti soupeři svoji formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty pro Bulovku!

Zápas začal lépe pro domácí. Ve 4. minutě se trefil Luděk Svoboda a Mníšek B šel do vedení. O dvě minuty později byl faulován Hýbl z Bulovky. Nařízen pokutový kop! K penaltě se postavil Pavel Židuliak, který se nemýlil a srovnal skóre. Zápas se hrál nahoru dolu. Bylo dost znát, že domácí tým posílili hráči "Áčka". Bulovka měla v zápase lehce navrch. V 11. minutě zahráli domácí rukou. Opět penalta! K pokutovému kopu se znovu postavil Pavel Židuliak a i tentokrát se trefil. Krátce před pauzou se trefil nejlepší střelec Bulovky. Na 3:1 zvýšil ve 36. minutě z půlky Lukáš Hofman. Nejspíš se inspiroval Patrikem Schickem v zápase proti Skotsku na Euru 2021.

Fotbalovost se vytratila

Druhá půle se již dohrávala za stavu z prvního poločasu. Poněkud zničený terén fotbalovosti nepřidal a nebylo k vidění tolik pěkných akcí. Mníšku B se nakonec nepodařilo dorovnat skóre a Bulovka pokračuje v honbě za Hejnicemi B a stále pomýšlí na první místo v tabulce!



Sestavy


Mníšek B
V. Loubek [-] - M. Hlavatý [-] (46. V. Šprysl [-] ) , J. Coufal [-] , L. Vondrouš [-] , P. Dnebovský [-] , J. Moravec [-] , L. Žabka [-] , M. Ragín [-] , P. Holubec [-] , V. Aleksii [-] , L. Svoboda [-]

TJ Sokol Bulovka
T. Vojar [-] - V. Cerman [-] (46. Z. Sak [-] ) , J. Puchmertl [-] , J. Votrubec [-] , V. Němec [-] , O. Smolný [-] , P. Židuliak [-] , L. Hofman [-] , T. Čuřík [-] , M. Hýbl [-] , V. Smolný [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Karlík Jiří - PTÁČEK Lukáš (N), KARLÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Marcel Hrevuš
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů