Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 17:00

20.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raspenava v deseti dokázala zdolat Bílý Potok!


Branky


3

Bílý Potok sice přijel do Raspenavy jako papírový outsider. Nakonec to tak ale úplně nevypadalo. Raspenavě chyběli vykartovaní Martin Zeman s Martinem Koudelkou a spousta hráčů musela do zápasu nastoupit s lehčími šrámy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prokop otevřel dvěma góly skóre zápasu

Zápas začal pod taktovkou Raspenavy. Hned dvákrát se trefil v úvodu zápasu Jiří Prokop! A to ve 3. a 8. minutě. Tempo po těchto dvou rychlých gólech upadlo a zbytek poločasu se dohrával v poklidném režimu. 

Červená pro Raspenavu!

Na začátku druhé půle opět zahrozil Prokop. Vychytal ho gólman Bílého Potoka, Milan Kohút. Z protiútoku ale gólman Raspenavy, Václav Straka, fauloval hráče Bílého Potoka a viděl po právu červenou kartu. Raspenava tedy šla do deseti. V 51. minutě snížil na 2:1 Jan Mráček. Vstřelená branka zafungovala pro Bílý Potok jako živá voda. Poprvé v zápase se začalo hrát nahoru dolů. V 80. minutě přišel závar před brankou hostí. K odraženému míči se dostal Jiří Prokop a nechytatelnou střelou završil hattrick. Bílý Potok se nevzdával a zápas nabídl nervy drásající konec. V 85. minutě snížil na 2:3 z pohledu hostí Marek Heller. To byl avšak poslední gól zápasu. Raspenava si dokázala pohlídat vedení a bere tři body.



Ohlasy k zápasu


Raspenava
Jiří Prokop (hráč): Děkujeme soupeři za krásný zápas! Hlavně bych chtěl vyzdvihnout rozhodčího Miroslava Vlčka! Pěkná práce, víc takových rozhodčích!




Sestavy


Raspenava
V. Straka [-] - J. Prokop [-] (89. P. Havel [-] ) , V. Šmíd [-] , O. Machaň [-] , F. Papoušek [-] , J. Holub [-] (86. J. Koprnický [-] ) , M. Meneghel [-] , E. Hanzl [-] , P. Koudelka [-] , L. Rác [-] , M. Balog [-]

Bílý Potok
M. Kohút [-] - Z. Brož [-] (46. Z. Beneš [-] ) , L. Celba [-] , K. Pavlíček [-] , P. Tomáš [-] (46. M. Sivák [-] ) , M. Heller [-] , D. Hejduk [-] (72. D. Kovač [-] ) , J. Pospíchal [-] , A. Diltchev [-] , D. Čarný [-] (70. J. Hájek [-] ) , J. Mráček [-]

ŽK: 65. J. Prokop - 35. M. Heller , 58. A. Diltchev , 79. Z. Beneš . ČK: 49. V. Straka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VLČEK Miroslav - KIMA Milan (N), DEMUTH Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Marcel Hrevuš
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů